Principal » general » De ce Android, Web OS și OSX Nu vor depăși Symbian în curând

De ce Android, Web OS și OSX Nu vor depăși Symbian în curând

general : De ce Android, Web OS și OSX Nu vor depăși Symbian în curând

Locuiți în Nigeria, una dintre piețele mobile cu cea mai rapidă creștere din lume. Sau oricare dintre celelalte numeroase țări africane și asiatice care fac topul listei în ceea ce privește creșterea mobilă în acest sens.

Puteți să vă răsturnați în aproape orice magazin de retaileri și să ieșiți cu un dispozitiv Symbian în mai puțin de douăzeci de minute. Și durează atât de mult pentru că sunteți răsfățați de alegere. Există atât de multe astfel de smartphone-uri pe ecran (și de la diferiți producători) pe care trebuia să te gândești prin care tu ai ieși cu.

Deci, ați auzit despre toate aceste noi sisteme de operare mobile și cum revoluționează viețile oamenilor. Din păcate, vânați prin magazin după magazin în căutarea unui smartphone Android și nu veniți cu nimic.

Întrebați un anumit magazin pentru Palm Pre. " Pre-ce ", întreabă el? Nu am auzit niciodata de asta. Nu pierdeți nici măcar energia menționând că rulează sistemul de operare Web. Probabil niciodată nu au auzit de asta.

Cu toate acestea, în timp ce este greu să găsești un iPhone, te descurci într-o mână de magazine cu câteva unități de vânzare.

Luckily, vânătoarea pentru un telefon Windowsphone nu este la fel de obositoare ca și vânătoarea pentru iPhone. Nu este o plimbare în parc, dar cel puțin unul sau doi retaileri importanți enumeră o mână de telefoane Windows, în special de la HTC.

Sau poate că nici măcar nu-ți pasă de OS-urile mobile și nu au idee ce diferențe există sub capota diferitelor telefoane. Deci, intri într-un magazin și vezi acest telefon strălucitor care te face să te scalde. "Ce poate face telefonul ăsta?", Întrebați însoțitorul.

De asemenea, citiți: brevetele Apple de design flexibil telefon

Ea răspunde: " Are o cameră foto, navighează pe web, poți verifica poșta electronică, are bluetooth și o poți conecta la computer ". " Cool ", spuneți și alegeți o unitate. Tocmai ați cumpărat un smartphone pe bază de Symbian. Da; nu știi și nu ai putea să-ți pese. Dar Symbian a făcut o vânzare doar pentru că dispozitivele sale erau disponibile.

Aceasta este situația pe teren în multe dintre piețele mobile cu creștere rapidă în lume. Nokia și alți licențiatori Symbian dețin o piață fermă a acestor piețe. Ei au o rețea de distribuție pe teren. Acest singur factor înseamnă că, pentru o perioadă îndelungată, Symbian va depăși alte OS-uri mobile.

Nu contează cât de mult de un rav OSX, Android și Web OS sunt în America de Nord și Europa. Dacă acestea nu sunt disponibile pe scară largă pe rafturile din țările în care telefoanele mobile vin în calitate de prăjituri fierbinți, creșterea acestor OS va rămâne limitată. Acesta este unul dintre defectele strategiei Palm cu Pre. Au ignorat unde este acțiunea.

Bineînțeles, Android arată că are cel mai mare potențial de a juca un upgrade. Este licențiat de un număr din ce în ce mai mare de producători care au deja picioarele lor plantate pe aceste piețe cu creștere rapidă. Sperăm că vom începe să vedem dispozitive Android de la Samsung, LG și Sony Ericsson în magazinele de telefonie mobilă din Nigeria.

Deocamdată, cele câteva dispozitive Android și dispozitivele iPhone de pe piață au venit în majoritate pe canale neoficiale.

Atunci când alte platforme smartphone invadă magazinele pe cele mai fierbinți piețe de telefonie mobilă, atunci și numai atunci va fi cu adevărat o cursă a sistemului de operare mobil. Deocamdată, așteptarea Symbian nu trebuie încă să fie pusă la îndoială în cazul în care contează.

De asemenea, citiți: Samsung Galaxy Gear

PS: Apropo, cineva știe de orice magazin mobil din Nigeria care stochează în prezent dispozitive Android?

Recomandat
Lasă Un Comentariu