Principal » general » Cine va lansa prima rețea de 4G LTE din Nigeria?

Cine va lansa prima rețea de 4G LTE din Nigeria?

general : Cine va lansa prima rețea de 4G LTE din Nigeria?

Abrevierea LTE reprezintă Evoluția pe termen lung. Este un standard de Internet mobil de 4G bazat pe tehnologii de rețea GSM / EDGE și UMTS / HSPA și oferă viteze maxime teoretice de până la 300 Mbit / s pentru descărcări și 75 Mbit / s pentru încărcări. LTE poate fi implementat pe dispozitive mobile, precum și dongle de date. Serviciile LTE au fost puse la dispoziția publicului începând cu 2009 și au obținut o adoptare mai rapidă în ultima vreme.

Prima rețea LTE din Africa a fost lansată de Smile Telecom în Dar es Salaam, Tanzania. Cel de-al doilea a fost lansat de MTC (compania de telecomunicații mobile) din Namibia din capitala Windhoek. În ianuarie 2011, GloMobile Nigeria a făcut o mulțime de zgomote în mass-media despre lansarea unei rețele 4G / LTE care sa dovedit a fi o fantomă. Până la data, un an și jumătate mai târziu, nu există o rețea mobilă 4G / LTE operațională în Nigeria.

Întrebarea este: Cine va lansa prima rețea de telefonie mobilă LTE 4G în Nigeria?

De ce Mobile Broadband?
Avem nevoie de această tehnologie? Prin toate mijloacele, cred asta. Avem nevoie de bandă largă reală, iar LTE oferă viteze de bandă largă. Conexiunea mobilă în bandă largă va permite studenților, profesorilor, medicilor și persoanelor dintr-o gamă mai largă de profesii și vocații pentru a trece mai mult și mai eficient diviziunea digitală. LTE în bandă largă va împinge granițele comerțului electronic, creând o cerere de noi perspective comerciale. Imaginați-vă ce va face LTE în bandă largă pentru e-learning. De exemplu, elevii se pot conecta în timp real pentru a viziona cursuri de cursuri în universități dintr-un alt continent, pot descărca materiale de studiu și pot participa la examinări online cu mai multă ușurință. Posibilitățile sunt nelimitate.

De asemenea, citiți: Încărcătoarele rapide: Toate răspunsurile la întrebările dvs.

Terminați terminalele
Din ce în ce mai multe smartphone-uri și tablete LTE sunt introduse pe piață. LTE USB dongle de date sunt deja disponibile. Avem nevoie acum de eforturi concertate pentru a furniza clienților din întreaga regiune un adevărat internet mobil în bandă largă. Capacitatea back-end de a furniza bandă largă prin LTE este disponibilă, cu o mână de cabluri submarine deja active și sub-subscrise. Nu știu despre tine, dar știu că aș putea să folosesc viteze mult mai rapide decât am acum în prezent.

Întrebarea din nou este: cine va clopotească pisica?

Recomandat
Lasă Un Comentariu