Principal » general » Unde este Internetul mobil, Etisalat? Remix

Unde este Internetul mobil, Etisalat? Remix

general : Unde este Internetul mobil, Etisalat?  Remix

De la: "Yomi Adegboye"
Către: [email protected]
Subiect: Împărțirea divizării digitale
Data: Joi, 2 Apr 2009 12:25:30 +0100

Stimati domni,

Această corespondență vă atrage atenția asupra oportunității extraordinare oferite de Etisalat Nigeria în domeniul serviciilor de internet mobil din țară.

În prezent, în terenul de Internet mobil din țara respectivă există un vid în vid, în special în cazul operatorilor de rețea mai în vârstă care oferă servicii de date mai puțin satisfăcătoare.

Suntem de părerea informată că aceasta este o oportunitate pentru Etisalat de a avansa la farfurie cu pachete de pachete de internet similare cu cele oferite în prezent de MTN, Zain și Glomobile.

Dacă sunt bine ambalate, chiar dacă la tarifele puțin mai mari, pachetele de date de la Etisalat vor oferi instantaneu o alternativă și o asistență pentru milioane de abonați blocați de serviciile de date de multe ori satisfăcătoare pe teren în acest moment.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și așteptăm cu nerăbdare ca Etisalat să treacă la farfurie cu planuri de pachete de date.

Cu stimă,

Yomi Adegboye
Președinte și CEO
Alireta Nigeria Limited
//www.alireta.com
-----------

Cele de mai sus a fost poșta pe care am trimis-o mai devreme la Etisalat Nigeria. Mesajul a fost returnat nedeclarat din motivul următor:

[email protected]
Eroare SMTP de la serverul de e-mail la distanță după terminarea datelor:
gazdă mail.etisalat.com.ng [80.248.2.141]: 550 5.7.1 Mesaj respins din cauza restricțiilor de conținut

Mai degrabă ciudat. Nu era nimic altceva în e-mail de lângă text, îl voi trimite din nou mai târziu și sper că va trece prin acest timp.

Adevărul este însă că Etisalat se află pe o mină de aur, dar pare să nu se confrunte cu provocarea. Piața de voce este în mare parte relativ saturată. Dar piața de internet mobil? Este atât de subevaluat că aceasta este chiar zona pe care Etisalat o poate profita pentru a-și răspândi tentaculele.

De asemenea, citiți: Google se alătură Facebookului, interzice anunțurile de criptocuritate

Citire asemănătoare:
1. Unde este Internetul mobil, Etisalat?
2. tariful Internetului mobil necompetitiv al Etisalat
3. EDGE pe Etisalat: primele impresii

Recomandat
Lasă Un Comentariu