Principal » general » Ce browser (e) mobil (i) utilizați?

Ce browser (e) mobil (i) utilizați?

general : Ce browser (e) mobil (i) utilizați?

Navigarea pe Internet se numără printre primele cinci activități pe care le efectuez pe mobilul meu. Din acest motiv, alegerea mea de browsere web este foarte importantă dacă navighez în scopuri casuale sau serioase.

În prezent, folosesc un telefon care rulează Android 2.3.6 (Gingerbread). Am mai multe browsere instalate pe el. Acestea includ Opera Mini, Opera Mobile, browserul Dolphin și UC Mobile.

Browserul pe care îl folosesc în mod curent este browserul mobil Dolphin. Acest lucru se datorează tuturor add-on-urilor disponibile pentru acesta. Exemplele includ: Salvarea în PDF și Google Translate.

Caracteristica ucigașă pentru mine este că, spre deosebire de Opera Mini, unde paginile salvate nu sunt accesibile pentru nicio altă aplicație, pot salva o pagină ca PDF pe browserul Dolphin.

Folosesc Opera Mini ca al doilea browser din cauza funcției de comprimare a datelor, mai ales acolo unde serviciul de internet disponibil nu este atât de rapid. De asemenea, folosesc UC Mobile ocazional când vreau să descarc ceva pe browserul meu deoarece managerul de descărcări se află încă printre unul dintre cei mai buni pe telefoanele mobile.

Indiferent de sistemul de operare mobil pe care rulează telefonul dvs., ce browser mobil vă place cel mai bine și de ce? Dacă este posibil, postați comentariul dvs. la acest articol din browserul dvs. preferat de telefonie mobilă preferat, astfel încât să putem efectua un sondaj de un fel.

Recomandat
Lasă Un Comentariu