Principal » general » Unde sunt Albume foto?

Unde sunt Albume foto?

general : Unde sunt Albume foto?

Ca un copil crescând în orașul Lagos, albumele fizice de fotografie au fost rave. Ele erau fascinante. Ca adolescent, îmi amintesc că trec din albumele vechi ale părinților mei, când erau singuri. Da; acele albume pline de poze alb-negru cu tata în pantaloni în stilul clopoțelului de 70 de ani și mama în fuste mini și pantofi cu toc înalt care erau destul de grei pentru a fi folosiți ca o tâmplă (care sunt numiți din nou acele pantofi?).

Tata a fost un shutterbug și aproape întotdeauna a avut o cameră funcțională în casă. De la el, am învățat cum să încarc filme de 35 mm în camere, să trag și apoi să ia ruloul de film folosit în studioul de fotografie pentru dezvoltare.

Pe măsură ce imaginile alb-negru s-au transformat în fotografii color, albumele foto au devenit și mai interesante. Au fost poze cu totul - ceremonia de numire a copilului, sărbătorile de ziua de naștere și călătoria ocazional la plajă. Toate aceste imagini au fost adesea îngrijite și cu mândrie puse în unul sau mai multe albume și puse la dispoziția oaspeților pentru a le pătrunde. Cu toate acestea, ultimii ani de social media au schimbat dramatic imaginea, literalmente. Ca orice alt echipament hardware, albumul foto de hardcover se estompează. Cu o mulțime de oameni care iau imensa majoritate a fotografiilor lor cu camere digitale și camere mobile și majoritatea imaginilor nu au fost niciodată imprimate, albumul fizic de fotografii e pe moarte.

Albume digitale

Pentru o mulțime de oameni, albumele lor sunt online - Facebook, Instagram, Picassa și altele asemenea. În aceste zile, nu trebuie să vizitați casa unui prieten pentru a avea acces la albumele lor foto. Doar vizitați paginile Facebook sau Pinterest. Personal, acum am stocat ani de fotografii digitale pe un hard disk extern. Acolo este albumul meu. Cea mai mare parte. Încă mai am câteva albume fizice din epoca pre-socială. Dar, pe lângă acestea, nu-mi amintesc ultima oară când am cumpărat un album foto.

De asemenea, citiți: mi-Tribe A500 recenzie: smartphone cu buget total

Dacă aveți un album digital - online sau offline, cum vă distrați prietenii și vizitatorii atunci când vin? Cât despre conectarea hard disk-ului la DVD player prin USB, astfel încât să puteți să-i răsturnați pe ecranul TV? Mă gândesc la asta, dar înseamnă că trebuie să trec prin colecția mea de imagini pentru a determina care va face reducerea pentru o bună prezentare a familiei și prietenilor. Dacă aveți albumele dvs. pe una dintre platformele foto online, ar trebui să puteți face ceva similar și să vă bucurați de invitații dvs. pe ecranul mare al televizorului.

Gândurile tale te rog? Unde sunt albume foto și cum le împărțiți?

Recomandat
Lasă Un Comentariu