Principal » general » Unde sunt versiunile Pro ale Infinix S3 și TECNO X?

Unde sunt versiunile Pro ale Infinix S3 și TECNO X?

general : Unde sunt versiunile Pro ale Infinix S3 și TECNO X?

Iată un mesaj pe care l-am primit recent: "Domnule dimineață. Orice idei când versiunile pro de Infinix s3 sau Tecno X ar putea fi disponibile pe piața din Nigeria? "Și a fost urmată în scurt timp cu" Oga o. Dar de ce continuă să facă acest lucru pe piața nigeriană? Luăm tot ce ni se dă? "

În fiecare zi, cineva mă întreabă cam același lucru. Este refrenul iubitorilor frustrați ai mărcilor TECNO Mobile și Infinix Mobility.

Această frustrare a fost construită de ani de zile. Două modele noi sunt anunțate, o versiune obișnuită și o versiune Pro, iar cea din urmă nu este găsită pentru cumpărare de către consumatorii interesați. Apoi, versiunea Pro este, de obicei, eliberată în tăcere pe piață, total nevăzută pentru cei care sunt interesați de ea.

Se întreabă ce este rațional în spatele acestei practici. Mi se pare că atât TECNO, cât și Infinix vor vinde mai multe dispozitive dacă își vor pune toate cărțile pe masă și vor pune la dispoziție dispozitivele Pro la momentul lansării. Dați utilizatorilor mai multe opțiuni de a alege imediat.

Ce sunt versiunile Pro?

Pro versiunile de smartphone-uri au, de obicei, o memorie interna mai mare și mai multă memorie RAM (la fel ca în Infinix Hot S3 Pro) și uneori au o baterie mai mare (cum este cu Infinix Nota 4 Pro ) . Uneori, unde versiunea obișnuită este un telefon 3G, versiunea Pro adaugă de asemenea conectivitate 4G LTE.

În unele cazuri, au camere de filmare și video mai bune. Gândiți-vă la TECNO Camon X Pro.

Cu alte cuvinte, versiunile Pro sunt adesea mai puternice și mai capabile.

De asemenea, citiți: Rumor: telefoanele smartphone-uri de la TECNO sosesc pentru iubitorii de social media

Știu un număr de oameni care, atunci când nu pot să-și pună mâna pe versiunile Pro pentru aceste dispozitive, continuați să achiziționați dispozitive concurente care se potrivesc cu specificațiile pe care le caută de la alte mărci. Care este o rușine.

Sperăm că TECNO și Infinix vor revizui această practică și vor satisface poftele fanilor lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu