Principal » general » Atunci când smartphone-ul dvs. începe brusc să funcționeze necorespunzător

Atunci când smartphone-ul dvs. începe brusc să funcționeze necorespunzător

general : Atunci când smartphone-ul dvs. începe brusc să funcționeze necorespunzător

Fără nici un avertisment, smartphone-ul dvs. prețios începe brusc să acționeze. Până acum, în general, a funcționat bine. Acum, blochează, blochează sau chiar repornește. Iată câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a rezolva problema.

Din experiența mea, primul lucru de făcut este să aruncați o privire asupra aplicațiilor care au fost instalate recent pe telefon chiar înainte ca instabilitatea să înceapă. Dacă ați instalat unele aplicații în acel moment, este probabil că unul sau mai mulți dintre aceștia sunt responsabili pentru instabilitate.

Dezinstalați toate aplicațiile care fac această listă. Dacă telefonul dvs. rulează mai bine după aceea, atunci sunteți sigur că unul sau mai mulți dintre ei este vinovatul. Dacă acestea sunt aplicații non-esențiale, puteți continua viața.

Cu toate acestea, dacă una dintre aceste aplicații este importantă pentru dvs., este posibil să doriți să indicați aplicația specială necinstiți. Reinstalați aplicațiile șterse la un moment dat și verificați modul în care se comportă telefonul dvs. după instalarea fiecăruia. Ar trebui să puteți restrânge lista la o anumită aplicație care este încurcată.

După confirmare, ștergeți aplicația și păstrați-o pe ceilalți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu