Principal » general » Când te duci de cumparaturi pentru un telefon 3G

Când te duci de cumparaturi pentru un telefon 3G

general : Când te duci de cumparaturi pentru un telefon 3G

Toată lumea vrea un telefon 3G în aceste zile. Bine, nu toată lumea. Stiu un numar de oameni care nu dau picior de pui pentru lucruri precum 3G, 3.5G, et al.

Dacă și când mergeți la cumpărături pentru un telefon 3G, vă rugăm să rețineți că unele telefoane 3G nu vor funcționa cu rețelele noastre 3G aici în Nigeria.

Este foarte simplu: americanii au propriile benzi de frecvență 3G - HSDPA 850/1900, diferite de ceea ce Europa și restul lumii utilizează în general - HSDPA 2100 MHz.

Partea tristă (și scandaloasă) este că unii importatori aduc telefoane 3G de tip american, cele specificate ca HSDPA 850/1900. Acestea NU vor funcționa cu rețelele noastre 3G.

Crupa de agresori sau ignoramuri (în funcție de categoria în care comerciantul eronat poate cădea) care vinde aceste dispozitive va încerca să vă convingă că aceste specificații nu înseamnă nimic. Nu le dați, altfel veți găsi că sunteți blocați cu un telefon 3G care nu se poate conecta la o rețea 3G aici.

Dacă nu vă aflați într-o mulțime de jargon tehnic, permiteți-mi să vă ajut să vă descompun pentru dvs.

Dacă uitați altceva, amintiți-vă acest lucru - dacă nu se menționează HSDPA 2100, UMTS 2100 sau WCDMA 2100 pe caseta de vânzări, acesta nu este folosit aici.

HSDPA, UMTS și WCDMA se referă la serviciile bazate pe 3G, așa că nu lăsați acele acronime să te arunce. Pur și simplu priviți pentru figura 2100 .

Din nou, dacă telefonul nu este specificat ca 2100, acesta nu este folosit aici. Repetă după mine, " 2100 este numărul ". Da; Mă simt ca un profesor de școală primară.

De asemenea, citiți: Hands on cu Samsung Galaxy Notă 5
Recomandat
Lasă Un Comentariu