Principal » general » Când doi veterani se întâlnesc - Web4Africa achiziționează Alireta Webhosting

Când doi veterani se întâlnesc - Web4Africa achiziționează Alireta Webhosting

general : Când doi veterani se întâlnesc - Web4Africa achiziționează Alireta Webhosting


Web4Africa Ltd., cea mai importantă companie de găzduire web din Africa de Vest, a achiziționat serviciile de găzduire web și nume de domenii ale Alireta Nigeria Limited cu efect de la 1 mai 2011.

Fondată în martie 2003 sub numele de DomainStandard.net, Alireta a rupt noi motive prin oferirea unui sistem de comandă online și a înregistrării de domenii și a serviciilor de găzduire web pentru locuitorii din Nigeria la prețuri mult mai mici decât ceea ce se putea obține în Nigeria la vremea respectivă. Operațiunea a rămas în mod constant printre primele zece gazde web din Nigeria încă de la început și a fost rebrandată Alireta în mai 2008.

Web4Africa a achiziționat 559 de clienți activi, care dețin 458 de nume de domenii, 295 conturi de găzduire partajată și 19 conturi de gazduire reseller. Cu puține suprapuneri considerate, este de așteptat ca achiziția să sporească portofoliul de domenii al Web4Africa la peste 13.600 de clienți activi, peste 8.100 de nume de domeniu, peste 1.500 de conturi de găzduire partajată și 169 conturi de gazduire reseller.

Achizitia expune clientii Alireta la peste 70 de extensii la nivel international, la preturi mai reduse, optiuni mai flexibile pentru planurile de gazduire web precum hosting Windows / ASP.NET precum si 7 metode de plata online incluzand o metoda care accepta carduri de debit Nigerian precum Interswitch Verve si GTB Naira MasterCard.

Yomi Adegboye, fondatorul și directorul executiv al Alireta, a declarat despre vânzarea serviciilor de webhosting și servicii de domeniu ale companiei sale:

"Alireta și Web4Africa sunt două dintre cele mai vechi webhosts din Africa de Vest. De asemenea, avem o lungă istorie de parteneriat și suntem convinși că atât conturile clienților Alireta, cât și conturile mele personale și de afaceri sunt în cele mai bune mâini posibile pe continent. Acest transfer al serviciilor de web hosting și de domeniu al Alireta către Web4Africa va face pe clienții noștri să se bucure de un suport de clasă mondială și prețuri mai mici. Între timp, Alireta Nigeria Limited va continua să ofere serviciile excelente de web design pe care suntem cunoscuți pentru un nou domeniu, www.anl.com.ng "

"Dar obiectivul meu principal este de a urmări mai multe oportunități interesante în sectorul telefoniei mobile și al telecomunicațiilor, ca consultant, vorbitor și editor al mobilității Nigeria".

Oluniyi Ajao, fondator și director general al Web4Africa Ltd, a declarat:

"Avem planuri solide pentru 2011, care, atunci când sunt executate, ne vor duce mai departe pe scara internațională și pe piața de hosting web. Această achiziție ne apropie de planurile noastre. "

Web4Africa a fost înființată în 2002 și această achiziție își consolidează poziția de gigant de gazduire web în subregiunea Africii de Vest. Web4Africa vizează piața globală prin www.web4africa.net și vizează piața nigeriană prin www.web4africa.com.ng.

De asemenea, citiți: Chrome pentru Android este un gunoi total în comparație cu Internet Explorer pentru Windows Phone
Recomandat
Lasă Un Comentariu