Principal » general » Atunci când apelurile MTN din Nigeria nu vor trece prin MTN Africa de Sud

Atunci când apelurile MTN din Nigeria nu vor trece prin MTN Africa de Sud

general : Atunci când apelurile MTN din Nigeria nu vor trece prin MTN Africa de Sud

Care sunt șansele de a obține o cartelă SIM MTN în Africa de Sud și linii MTN Nigeria nu ar putea să treacă prin mine?

Aceasta a fost starea mea amabilă din SA săptămâna trecută și încă nu înțeleg! Când l-am părăsit pe Nigeria pentru SA, mi-am ratat linia MTNN, dar acuzațiile erau scandaloase! Apelul unui minut și N750 ar dispărea. Am fost inteligent și m-am gândit că ar fi mai bine să cumpăr o linie MTNSA acolo, așa că am unul și problema a început!

În primul rând, la mall-ul MTN pe care l-am vizitat în SA, am solicitat o cartela SIM, dar mi sa spus că au fost scoase din stoc (MTN Outlet o!) .... "Bine", am stutut afară și am părăsit locul. Afară, m-am întrebat și am fost în cele din urmă îndreptate spre un magazin în care cartelele SIM MTN erau atârnate pe casetele lor de numerar (asta este o altă poveste pentru o altă zi). Acolo l-am apucat pe unul și am plătit pentru el, apoi m-am grăbit să mă duc la mufa MTN pentru activare, așa că șederea mea deja mizerabilă ar putea deveni mai ușoară.

Acolo a fost cea de-a doua provocare manifestată. Acest lucru mă întreabă: cum sunt persoanele care se află în concediu în țări care nu sunt ale lor și care nu au o reședință permanentă în care își înregistrează cartelele SIM? Știți că este necesară o dovadă de reședință actuală, iar în SA, de asemenea, o formă de identitate (eu slab o).

Ei bine, insotitorul magazinului mi-a inregistrat SIM-ul in numele si adresa (ochii rosii) [" Tuse! Tuse!! " - Editor]. Olodo că am fost, mi-am luat telefonul în camera mea de hotel și când apelurile de la MTN Nigeria nu intrau, am apelat 141 și ceea ce am auzit era un mesaj preînregistrat în alte limbi. Vreau să spun limbi reale! N-am înțeles nici un cuvânt. Timp de peste 30 de minute, am așteptat o opțiune de limbă engleză sau cel puțin pentru ca cineva să ia sau să salute .... pentru unde?

De asemenea, citiți: Tecno T9 Review

În ziua următoare, am fost livid și am intrat în magazinul MTN. Am menționat cât de neprietenoase erau acești oameni? Serviciul pentru clienți este mai mult decât sărac. Am impresia că erau furioși și invidiosi de la un complex de inferioritate. Ofițerul pe care l-am întâlnit a reușit să mă privească fără a dezlănțui un fascicul de căldură, în stil Superman, a luat telefonul, a format un număr și a rostit: "Doamnă, ați pus telefonul în limba Zulu. Acesta este setarea implicită! "Amintește-mi să-i mulțumesc însoțitorului care l-a înregistrat pentru mine. Zulu! Ca!!

Eu: "Domnule, vă rog să-l schimbați în limba engleză pentru că nu înțeleg asta!"

El a schimbat-o, apoi a vorbit cu un agent de relații cu clienții prin telefon înainte de a-mi întoarce mie și a spus că toate setările internaționale ale telefonului erau în regulă. Dar rezultatul? Încă nu am primit un singur apel de la MTN Nigeria întreaga săptămână în care eram în Africa de Sud. Aș putea primi numai apeluri de la liniile Zain (abi na Airtel) și Glo din Nigeria. Aș putea suna numerele MTN din Nigeria, dar niciodată nu mi-au fost capabile vreodată să ajungă la mine.

Care sunt cotele pe care le cer din nou ???

Recomandat
Lasă Un Comentariu