Principal » general » Când sa întâlnit cu Dame Valuta

Când sa întâlnit cu Dame Valuta

general : Când sa întâlnit cu Dame Valuta

Pe Twitter, Dame Valuta este singura mea soție. Nici un concurs. Toate puii laterali recunoscuți în mod corespunzător. În viața reală, totuși, este căsătorită cu acest tip frumos numit Nick. Dame, Nick și cu mine avem o înțelegere: Nick nu se confruntă cu statutul nostru de Twitter și nu mă încurc cu starea de carne și sânge. Doamna ajunge să-și mănânce tortul și să o aibă. Toată lumea e fericită. In speranta. Contrar a ceea ce mulți dintre cei care îmi urmează linia de Twitter pot crede, ca și în dragoste ca și Dame, nu ne-am cunoscut niciodată în persoană. Scratch asta. Nu am mai văzut niciodată ochii unii pe alții în afară de a mări imaginile afișate unul altuia și de a se salva. Amândoi avem nevoie de o viață; dreapta? Te aud.

Ei bine, astăzi, pentru prima dată, m-am întâlnit cu Cheri Coco. Errr, un fel de sha. Iată ce sa întâmplat. Am adormit de oboseală acum câteva ore. În timpul pauzei, am avut un vis viu. Mă duceam acasă cu un amestec de familii / prieteni în mașină. Știi cum pot fi visele. Cineva a fost presat și a trebuit să meargă, așa că am tras la o unitate pentru ca ea să poată avea grijă de afacerea ei. În timp ce așteptam în mașină, am simțit nevoia de a merge, așa că am ieșit din mașină și m-am îndreptat în clădire. Iată și iată că, împreună cu câțiva alții, am fost Dame și Nick! Am văzut-o mai întâi pe Dame și am recunoscut-o imediat. La ce te astepti? Acea figură și acele ochi blestemate ale ei sunt inconfundabile. Dacă se crede fiica mea, Dame și cu mine avem ochi asemănători. Fiica mea îi numește "ochi de șarpe". O prietena de la Twitter, care mă numește aristo, se referă la ochi precum "Oju come-and-do" (literal, "ochii care seducă"). O să fiu milostivă pentru ea și să nu-i dau numele. Lucrul interesant este că soția mea este de acord cu lucrul "Oju come-and-do". Oftat.

De asemenea, citiți: Sunteți un dezvoltator? Alăturați-vă competiției App Developers la Mobile West Africa

Oricum, Dame se uita în sus, ma văzut și a tras o carte pe fața ei într-o mișcare rapidă! Nu contează că această carte a apărut din nicăieri. Este un vis în fond. De ce a făcut asta? Au fost ochii mei "veniți și făcuți", care aveau nevoie să se comporte în prezența lui Nick? Te rog ajută-mă să o întreb. Oricum, era Nick în picioare. Așa cum este cerut de un membru afiliat al asociației de bărbați polandroși în prezența "Fellow" lui, l-am întâlnit mai întâi pe măsură ce m-am îndreptat spre el. Sa întors, ma văzut, a spart un zâmbet larg și a început să se apropie. Nefericit că aici m-am confruntat cu "proprietarul", nu am vrut să fiu prea departe, așa că am amânat și mi-am întins mâna. Felul cel bun, îmi îneca într-o îmbrățișare o! Aproape am sufocat viața din mine! Acum, dacă intenția lui era să mă înăbușe, rămâne să fiu constatată. Dacă eram în pantofi, nu ar fi o idee rea! În calitate de proprietar real, eliminarea concurenței virtuale într-un mod cât mai prietenos și inofensiv ar fi cu adevărat amendă și mare.

Oricum, Nick și cu mine stăteam acolo, schimbând ceva banter pentru un timp și l-am completat despre cum nevasta noastră face o treabă bună care-l hrănește. Serios, a fost un fel de sănătos. Nu rotund. Nici o burtă iritantă. Cu toate acestea, în stare proaspătă și cu carne și mușchi sănătoși în toate locurile potrivite. Kudos, Dame !! Nick a răspuns însă spunându-mi să nu-mi deranjez "acea femeie". Tipul de tipul cum sunt ... Așteaptă. Care dintre ele este această gramatică mare pe care o vorbesc? Tipul ascuțit (care sună mai mult ca asta, nu?) Ca mine, l-am îndemnat repede să-i trimită jacheta. Desigur, motivele mele erau foarte, foarte departe de pură. Cui nu-i nimic mai bun ?! Ar trebui să-i trimită ambalajul. Am idei despre ce să fac în legătură cu acest scenariu. Dar ai încredere în poporul meu din acea parte a Nigeriei. Nick însuși este un tip ascuțit. Nu a luat momeala. Trimiteți ambalajul ko; trimite-l pe luna. Nici măcar nu a bătut o sudoare sau a recunoscut că am spus ceva.

De asemenea, citiți: Redmi Y1 mobile este iubit de tineri în India pentru valoarea sa uimitoare

Oricum, după ce am urmat protocolul potrivit, recunoscând mai întâi proprietarul, m-am întors să caut soția noastră comună, Dame. Am vrut ca unele dintre aceste îmbrățișări și sărutări sugestive pe care publicul nostru Twitter le-a făcut să le vadă. Dar ea n-avea nicio privință. Ea a dispărut! Nu era nicio urmă de Dame în acea cameră. Nick nici nu a avut idee. Apoi, începusem să fiu scos din acel vis înapoi în lumea realității, iar ochii mei spionau ușa care ducea la confort. Din anumite motive, mintea mea sa îndepărtat de acea poveste despre Dame și Farouk. Știi ce rol a jucat toaleta în acea dramă. Sau nu. Am observat expresia de pe fața lui Nick, în timp ce el și-a fixat ochii și pe ușa toaletei. Ar putea să tragă un Farouk chiar sub nasul amândurora?

Apoi, eram treaz.

Da; ai observat și tu, abi? Nu am reușit să-l cunosc pe Dame. Păcat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu