Principal » general » Când dragostea nu este suficientă - Factorul de mod 3G

Când dragostea nu este suficientă - Factorul de mod 3G

general : Când dragostea nu este suficientă - Factorul de mod 3G

Dacă vreodată exista dragoste între un individ și un sistem de operare mobil, acesta este unul dintre dvs. cu adevărat și Windows Phone. Am looooove Windows Phone. Absolut. Totuși, am intrat mereu în urechile oamenilor care au grijă să asculte că dragostea nu este suficientă. Nu a fost niciodată suficient. Există întotdeauna alți factori care pot schimba imaginea.

Din păcate, aceasta este imaginea mea și Windows Phone 7.5. Oh, nu este vorba despre lentoarea sistemului de operare în unele aplicații. Aceasta este ceva diferit. Eu folosesc SIM-ul meu primar si pentru serviciul internet, asa ca aparatul meu deseori serveste drept hotspot WiFi. În viața mea anterioară, nu am avut niciodată o problemă cu conectarea dispozitivului meu la conectivitatea rețelei 3G ori de câte ori am nevoie pentru a face o muncă serioasă sau pentru a descărca un fișier imens. Pe Symbian și Belle, era plăcută. Pe Android, am fost întotdeauna atent să aleg un dispozitiv care avea această caracteristică, deoarece nu toate smartphone-urile Android au acest lucru. Dar cel puțin, cu puțină cercetare înainte de achiziție, aș putea să fiu sigur că această nevoie avea să aibă grijă. Pe BlackBerry 7, nu este o problemă. Pe platforma blocată de la Apple, iOS, nada ; opțiunea nu există, și m-am respectat și am rămas departe.

Dar niciodată nu i-am iubit pe iOS așa cum îmi place Windows Phone, așa că îți poți imagina durerile pe care le trec acum doar pentru că acest utilitar care este foarte important pentru mine nu este disponibil pe Windows Phone 7. Îmi trebuie mereu să schimb microSIM între Lumia 610 și 808 PureView sau oricare dintre telefoanele mele Android ori de câte ori am nevoie pentru a obține o activitate reală făcut online. Pe Windows Phone 7, opțiunile sunt EDGE sau EDGE / 3G. În ultima opțiune, sistemul de operare comută automat între EDGE și 3G, adesea lăsându-mă pe EDGE când ceea ce am nevoie este 3G. Un minut, joc fericit cu Lumia 610. În următorul, trebuie să-l abandonez, să-l scot microSIM și să-l plantez într-un alt dispozitiv. Apoi, după ce am terminat și inima mea începe să-mi revină pentru iubitul meu, schimbam microSIM înapoi în Lumia. Frustrant.

De asemenea, citiți: Stimate @ Microsoft, fixați atașamentele de e-mail pe Windows Phone!

Nu; frustrant nu este cuvântul. La această rată, ar trebui să văd un psihiatru. Oftat.

Nu știu sigur dacă această caracteristică dorită a mea a fost inclusă în Windows Phone 8, dar până mâine, toate lucrurile fiind egale, ar trebui să am un Nokia Lumia 920 în mână și să știu sigur. Oricare ar fi rezultatul, acest lucru este atât de vital pentru mine încât nici o sumă de dragoste nu mă va face să port un telefon care nu îl are ca dispozitiv principal. Ați încercat vreodată să lucrați serios pe o conexiune EDGE? Da; Dragostea nu e de ajuns.

Vino mâine, voi ști sigur dacă voi trece la Lumia, sau voi fi îmbrățișând Android.

Recomandat
Lasă Un Comentariu