Principal » general » Când este corect să începeți expunerea copilului la calculatoarele mobile?

Când este corect să începeți expunerea copilului la calculatoarele mobile?

general : Când este corect să începeți expunerea copilului la calculatoarele mobile?

Calculul mobil este excelent pentru scopuri educaționale și de divertisment. Pentru copii, un comprimat este noul PC. Cu o conexiune la internet, este un instrument puternic.

Copiii mei au prieteni care păstrează legătura cu ei și vorbesc mereu despre vizionarea de filme animate și de a face misiuni pe iPad-ul lor. Ieri, unul dintre prietenii mei din Statele Unite ale fiului meu mi-a oferit să-l ajute să-și configureze un cont de Cartoon Network și a solicitat contul său de e-mail.

Desigur, copiii mei au avut propriile conturi de e-mail create pentru ei de peste un an în urmă, așa că nu a fost nici o problemă. Cu toate acestea, ei nu le folosesc prea mult acum. Am impresia că de la ei au acces la fiecare dispozitiv personalizat, vor folosi tehnologia mai mult și vor avea mai multă pricepere.

Ambii copii deja știu cum să utilizeze Google pentru munca lor la domiciliu. Fie ei folosesc PC-ul de acasă, fie o tabletă de mama sau tata. I-am auzit vocalist dorința de a-și deține a lor. Vor mai multă libertate.

Dar atunci, riscurile sunt acolo - Wild Wild West, că internetul mă sperie ca părinte. Fiul meu este doar zece. Sora lui este opt. Bineînțeles, dacă se dau anumite dispozitive personale, trebuie să se stabilească anumite reguli cu privire la momentul de utilizare a acestora, sau altfel munca școlară va suferi și ea.

Vreau ca acei copii să fie cât mai confortabili și mai experimentați în lumea tehnologiei de astăzi cât mai repede posibil. Nu vor crește dezavantajați în această lume nouă, dacă o pot ajuta. Cu toate acestea, educația parentală este o sarcină delicată, cu multe responsabilități implicate.

De asemenea, citiți: Windows Phone este cel mai greu sistem de operare pentru a sparge - hacker-alb pălărie

Aveți copii? Cât de devreme le-ai expus tehnologiei mobile, în special a comprimatelor și a internetului mobil? Cum tratezi problemele implicate?

Recomandat
Lasă Un Comentariu