Principal » general » Când Ignoranța este Bliss

Când Ignoranța este Bliss

general : Când Ignoranța este Bliss

De fiecare dată când cred că facem progrese în sectorul telecomunicațiilor (tehnologia mobilă în special), lucrurile continuă să se întărească pentru a confirma că nu s-au schimbat multe lucruri.

Câteva săptămâni în urmă la Zain mi-a amintit că nu suntem încă în afara vremii întunecate. Mi sa spus că, dacă am obținut o cartelă de date complet pe internet, aș avea acces numai la WAP să utilizez SIM-ul pe un smartphone în loc de un modem USB. Nimic pe care l-am spus nu ar putea descuraja operatorii de îngrijire a clienților.

În acea zi, le-am dovedit greșit accesând internetul complet prin intermediul unui SIM Zain pe un smartphone.

Îmi amintesc că am trimis pe cineva la Gloworld la Opebi pentru a avea activat Glo SIM pentru serviciile GPRS și 3G luni în urmă. Am solicitat activarea GPRS prin telefon și mi sa spus că se va face în 48 de ore. Desigur, asta nu sa întâmplat niciodată, așa că a trebuit să-i trimit pe cineva.

Dar am avut șocul vieții noastre când doamna de îngrijire a clienților care a participat la emisarul meu a spus și a insistat că Sony Ericsson P990i pe care SIM-ul era înăuntru nu era un dispozitiv 3G! Dar P990i este un dispozitiv 3G.

Acest lucru mi-a amintit de o cunoștință care a mers la aceeași Gloworld câțiva ani în urmă pentru a-și configura Sony Ericsson P910 pentru Glo GPRS, dar i sa spus că smartphone-ul nu ar funcționa cu Glo GPRS. Am luat telefonul și am configurat și navigat sub 10 minute!

De asemenea, îmi amintește de un apel pe care l-am făcut în grija clienților Glo când am folosit telefonul Nokia 9500 Communicator ca telefon principal. Am activat serviciul de fax pe linia mea Glo. Ofițerul de asistență pentru clienți, cu care am vorbit, ma întrebat cum am conectat telefonul la PC pentru a trimite și a primi fax. Când i-am spus că am trimis și am primit un fax direct pe telefonul 9500, ea a răspuns: "Acest lucru nu este posibil". Nimic ce i-am spus nu a convins-o, deși am primit și am trimis câteva faxuri direct pe acel dispozitiv. Dar 9500 a fost conceput pentru a face asta. Nici măcar nu trebuia să-l modific, pentru a face asta; a trimis și a primit faxuri direct din cutie.

De asemenea, citiți: Bosch X-Spect vă spune ce purtați și ce pată a fost colorată

Care este această ignoranță infernală care pătrunde în serviciile de îngrijire a clienților operatorilor noștri de telecomunicații? Am povești de la clienții MTN, Celtel și Starcomms, de asemenea.

Sincer, această ignoranță generală a industriei lor de către personalul de servicii pentru clienți este rușinoasă și nepătrunsă. Acești operatori par să nu implice resurse în formarea profesională și să-și mențină actualitatea în serviciul clienților.

Netx timp un ofițer de îngrijire a clienților vă spune ceva, vă rugăm să fiți sigur că ia-o cu un vârf de sare. Probabil că tipul nenorocit sau gal nu are idee despre ce cauți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu