Principal » general » WhatsApp pare setat să aducă înapoi caracteristica de stare a textului

WhatsApp pare setat să aducă înapoi caracteristica de stare a textului

general : WhatsApp pare setat să aducă înapoi caracteristica de stare a textului

WhatsApp a lansat recent caracteristica Status, care permite utilizatorilor să posteze imagini și videoclipuri ca statut. Cu toate acestea, nu toată lumea le-a plăcut. Acum, compania pare să aducă înapoi statutul de text vechi. Este disponibil numai în versiunea beta. Destul de curând, totuși, vă puteți aștepta la revenirea starii vechi a textului Whatsapp.

Caracteristica este încă în testare beta pentru moment. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să îl utilizați imediat, puteți să vă alăturați comunității beta Google WhatsApp. După aceea, pentru a găsi starea textului, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului. Accesați Setări, iar în secțiunea Despre veți găsi vechiul dvs. statut. În plus, opțiunile vechi de stare a textului sunt în continuare aceleași. Veți vedea în continuare opțiunile "disponibile", "ocupate", "la filme" etc. care au existat acolo. Acestea nu dispar după 24 de ore.

Acest lucru nu înseamnă că noul status WhatsApp va dispărea. Fila Stare rămâne aceeași și puteți adăuga imagini și videoclipuri care vor dispărea după 24 de ore.

Recomandat
Lasă Un Comentariu