Principal » general » Care a fost experiența dvs. cu lucrul la distanță?

Care a fost experiența dvs. cu lucrul la distanță?

general : Care a fost experiența dvs. cu lucrul la distanță?


În termeni simpli, termenul "muncă la distanță" se referă la practica de a lucra la distanță de un birou convențional, folosind servicii de internet pentru a menține contactul și accesul la muncă.

Locuiesc și lucrez în Lagos, unul dintre cele mai haotice orașe din lume. În Lagos, se poate întâmpla orice. O călătorie de 30 de minute se poate întinde în 3 ore. Nu numai că timpul tău prețios este pierdut, ești stresat și cheltuiți mai mult cu combustibil. Nu te voi mai tantaliza în continuare cu toate celelalte scenarii posibile care apar de multe ori între casa ta și birou sau în călătoria de întoarcere.

Ca atare, munca la distanță are sens într-un loc ca Lagos. Imaginați-vă fericirea că nu trebuie să vă târâți în fiecare zi de traficul urât de vârfuri de vârf. Unele dintre beneficiile bine documentate ale muncii la distanță sunt:

  • reducerea stresului și creșterea productivității personale
  • reducerea stresului asupra resurselor de mediu
  • cheltuieli generale mai mici pentru întreprinderi

Am lucrat de la distanță de mai mulți ani, așa cum au și unii dintre angajații mei, acolo unde este posibil. Tot ceea ce este adesea necesar este o conexiune la internet și un dispozitiv terminal - PC, tabletă și / sau smartphone. Până acum, a fost o experiență plăcută și fructuoasă pentru noi și intenționăm foarte mult să împingem granițele în continuare.

Ați avut vreo experiență cu munca la distanță? Ce a fost pentru tine? Te-ai confruntat cu dezavantajele și dezavantajele care te pot duce departe de munca de la distanță?

Recomandat
Lasă Un Comentariu