Principal » general » Ce aplicație de descărcare video YouTube folosiți pe telefonul dvs. smartphone?

Ce aplicație de descărcare video YouTube folosiți pe telefonul dvs. smartphone?

general : Ce aplicație de descărcare video YouTube folosiți pe telefonul dvs. smartphone?

Eu adesea mă întâlnesc într-un videoclip sau pe cealaltă pe YouTube că vreau să mă uit din nou și din nou la comoditatea mea. În astfel de momente, un downloader de videoclipuri YouTube vine foarte util. Un program de descărcare a videoclipurilor YouTube este explicabil. Vă permite să descărcați un videoclip de pe YouTube pe dispozitivul dvs. pentru accesul offline.

Pe telefonul Nokia 808 PureView, am două descărcări video YouTube - YouTube Downloader și FastTube. Amândoi sunt destul de capabili și chiar nu este nevoie să am instalat ambele. Am cele două pe telefonul meu doar pentru comparație.

Sunt conștient de faptul că Google se luptă cu o bătălie pentru a închide serviciile de descărcare video YouTube, dar sunt total împotriva acestei unități. În ceea ce mă privește, Google dorește să-mi ia libertatea.

Până în prezent, nu am participat la un program de descărcare video YouTube pe Android sau Windows Phone. Mă îndoiesc că Google va permite ca o astfel de aplicație să intre în Google Play. Nu am nici o idee dacă există o astfel de aplicație pe BlackBerry sau iOS. Dacă trebuia să trec de pe Symbian de astăzi, cred că voi sorley dor de aplicații t5hese, deoarece nu sunt sigur de alternative pe alte platforme.

Te rog, împărtăși. Dacă dețineți un smartphone, utilizați un program de descărcare video YouTube pe acesta? Dacă da, vă rugăm să dați nume. Gracias!

Recomandat
Lasă Un Comentariu