Principal » general » Ce ar trebui să profite un brand pentru a câștiga SUA și a pierde lumea?

Ce ar trebui să profite un brand pentru a câștiga SUA și a pierde lumea?

general : Ce ar trebui să profite un brand pentru a câștiga SUA și a pierde lumea?

Anul trecut, Nokia a ucis Symbian / Belle și MeeGo. Începând de atunci, compania a lansat Windows Phone exclusiv ca platformă pentru smartphone-uri, ca parte a unui plan de a obține o poziție puternică pe piața americană. Ideea este că piața americană este cheia pieței mondiale, o teorie cu care nu sunt de acord. Există și alte mărci care se descurcă bine la nivel global, fără a avea o poziție bună pe piața americană. Dar asta este doar opinia mea.

Unii sunt de părere că compania finlandeză ar fi trebuit să adopte o abordare cu mai multe platforme, chiar dacă până când smartphone-urile Windows Phone au câștigat o poziție puternică. Alții cred că adoptarea Windows Phone a fost o mișcare proastă și că, probabil, adoptarea Android ar fi produs rezultate mai bune. Nu cred personal că este acordat. Motorola, de exemplu, are o poziție bună pe piața americană și produce smartphone-uri Android, totuși .... Din nou, mă îndepărtez.

De la mutare, Nokia a pierdut foarte mult cota de piață a smartphone-urilor și a suferit pierderi, în măsura în care una dintre opțiunile de pe masă acum este să-și vândă sediul corporativ pentru a genera numerar mult mai necesar. Odată regele junglei mobile, Nokia este în prezent o coajă a companiei pe care o cunoșteam.

Strategia Nokia Phone pentru telefonul mobil, în mod clar, nu a funcționat prea bine până în prezent în ceea ce privește vânzările și piața de smartphone-uri. De fapt, Microsoft pare a fi atât de dezamăgit de performanța Nokia, că acordă anumite privilegii altor branduri (cum ar fi HTC) și, probabil, și dabbling în producerea propriului lor smartphone.

Personal, continuă să fiu tentat să întreb, " Ce ar trebui să profite un brand pentru a câștiga SUA și a pierde lumea? "Cu toate acestea, cine știe cum s-ar putea întâmpla lucrurile odată ce noua generație de dispozitive Windows Phone de la Nokia a lovit piața?

De asemenea, citiți: Să fim cinstiți: plătiți pentru aplicații?

Peste voi. Iată un sondaj care vă va arăta poziția despre situația de peste un an după discursul Platformei de ardere și adoptarea Windows Phone exclusiv în locul său.

Întrebare: În lumina evenimentelor recente, ce părere aveți despre împingerea Nokia către colțul pieței americane?

[A trebuit să înlăturăm sondajul, deoarece a reluat din nou erorile, motiv pentru care am încetat să îl folosim mai devreme. Vă rugăm să vă exprimați opiniile în secțiunea de comentarii de mai jos - Editor]
Recomandat
Lasă Un Comentariu