Principal » general » Care este experiența dvs. de iOS4 pe iPhone 3G?

Care este experiența dvs. de iOS4 pe iPhone 3G?

general : Care este experiența dvs. de iOS4 pe iPhone 3G?

Respondă repede la aplicații, latență în aproape tot ceea ce faci, prăbușire, ecrane goale, întârzieri îndelungate în a lua rețelele, setări buggy. Vă amintiți vreunul din aceste lucruri? Sună ca un telefon de modă veche, care a fost oarecum supraîncărcat de către producătorul său ambițios, nu-i așa? Dar, din păcate, nu, nu este. Aceasta este experiența utilizatorului cu un iPhone 3G de vârstă de un an, de 16 GB din 24 iunie 2010. Recunoașteți data? Apoi, norocul o va avea pe care le-ați experimentat la fel: marele intitulat "iOS4? actualizare care a fost împins în jos gâtul dvs. (sau mai degrabă iTunes) la iPhone 3G.

Apple a fost răsplătit pentru că a lovit pe toți cei care au făcut telefoane în ochi când a ieșit cu iPhone-ul: aici este un începător care a reușit și venerabili lideri din industrie s-au găsit cu cutii pline de ou de struț pe fețele lor: aici a fost cineva care a reușit: combinarea unei calități excelente a construirii, poate doar a specificațiilor OK-IS și a UI de neegalat, cu un sistem de publicare și distribuție integrat pe verticală, care a făcut un salt în utilizarea dispozitivelor mobile. A fost o palmă rea pentru Nokias etc. a acestei lumi și o revelație pentru milioane de utilizatori (chiar dacă nu erau fanii Apple).

Și apoi sa întors să-i muște! Eu nu sunt un techie, dar iOS4 pe iPhone 3G se simte ca cineva a pus un bagaj prea mult prea mult pe un porter prea fragil: lucrurile scârțâie și dureri la fiecare colț. Au dispărut zilele în care s-ar putea trece de la o aplicație la alta în câteva secunde, unde iPhone - în stilul Apple bun - a făcut ceea ce ai vrut să faci fără prea multă ușurință, dar eficiență și viteză uluitoare. Acum, este clunky și, foarte bine, de modă veche. S-ar putea, desigur, toate să fi fost evitate: pur și simplu nu împinge iOS4 la iPhone 3G (sau modele mai vechi). Nimeni nu ar fi plâns, ar trebui să te gândești: dacă hardware-ul nu se poate descurca, nu se poate descurca. Utilizatorii înțeleg astfel de lucruri pe care ar trebui să le gândească. Păstrați iOS4 la iPhone 4 (chiar și numărul de potrivire, doh!).

Am aruncat acest lucru în chipurile iubitorilor de Nokia care niciodată nu reușesc să sublinieze cât de mult este hardware-ul tehnic superior al Nokia: utilizatorii nu dau o idee despre specificațiile hardware. Îi pasă de experiența generală a utilizatorului. Căsătoria nefericită a telefonului 3G cu iOS4 arată ce se întâmplă atunci când merge bine: toată distracția de a folosi iPhone-ul a dispărut. Ce bine e când mă lasă telefonul la fiecare 10 minute? Ce amuzant dacă e-mailul meu nu se deschide timp de 20 de secunde? Cât de interesant este dacă aplicațiile par a fi înghețate doar pentru a se deschide doar câteva secunde după ce am apăsat butonul de acasă (care le va ucide doar la timp după ce am văzut că a făcut-o, la final, să reacționeze)? Ura frustrare. Experiență de utilizator deranjată. Complet eșuează.

Cele de mai sus este experiența unui iPhone 3 care rulează cea mai recentă versiune de iOS (v4). El spune că permiterea iOS4 de a fi împinsă la iPhone 3G a fost o greșeală groaznică.

Citește și: Primele impresii cu fotografii: Phantom Z ajunge MOBILITATE

Deci, dacă aveți un iPhone 3G (nu 3GS) și aveți iOS4 care rulează pe el, ceea ce a fost experiența dvs. a fost?

Citește pe deplin pe Volker despre cum Apple a luat totul greșit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu