Principal » general » Care este distrugerea ta cu telefoane mobile?

Care este distrugerea ta cu telefoane mobile?

general : Care este distrugerea ta cu telefoane mobile?

Discutiam cu Dayo ieri si el a mentionat ca a ajuns sa isi dea seama ca un telefon fara tastatura QWERTY nu este unul pe care il considera un dispozitiv principal. A folosit telefonul Nokia 5800 de ceva vreme (după o lungă poveste de dragoste cu E71) și, în ciuda faptului că a găsit puncte excelente despre telefon, tocmai nu se simțea confortabil cu lipsa unei tastaturi hardware QWERTY.

Cu alte cuvinte, lipsa unei tastaturi hardware QWERTY este o provocare pentru el. El a inlocuit de atunci modelul 5800 cu cel mai umil Nokia E63, care isi indeplineste cerintele mai mult.

Dealer breaker: orice problemă sau factor care este suficient de semnificativ pentru a încheia o negociere, esp. în afaceri sau politică

Dayo și cu mine suntem în mod clar în aceeași clasă: introducerea textului pe un dispozitiv mobil este importantă pentru noi. La sfarsitul anului trecut, am cumparat un Samsung i900 Omnia intr-un moment de o serie de indraznete. În 5 minute de la deblocarea dispozitivului, știam că am făcut o greșeală. Am nevoie de QWERTY! Mi-am înlocuit Omnia cu E90 și am trăit fericit după aceea.

Care este distrugerea afacerii tale? Poate fi redată video? Lipsa unei camere bune? Lipsa unui ecran tactil?

Tu sa-mi spui.

Recomandat
Lasă Un Comentariu