Principal » general » Ce se întâmplă cu internetul mobil MTN?

Ce se întâmplă cu internetul mobil MTN?

general : Ce se întâmplă cu internetul mobil MTN?

Totul a început odată cu câteva săptămâni în urmă ...

Prima problemă a fost că, dacă ați făcut o conexiune la serviciul de internet MTN, ar dura adesea cu 3-5 minute înainte ca conexiunea să vă permită să răsfoiți. Paginile pur și simplu nu s-ar încărca în timpul acestei pauze obligatorii.

Asta a fost rezolvată după aproximativ trei săptămâni de la această problemă de naștere.

Apoi, acum aproximativ două săptămâni, mulți abonați MTN de pe internet au aflat pur și simplu că nu au putut naviga deloc. Din nou, acest lucru a fost rezolvat după câteva zile.

Aproape imediat, mi-am dat seama că mai multe aplicații mobile nu se mai pot conecta la internet, inclusiv Gmail mobile, Nokia Ovi Store și Windows Live. Alții raportează la fel cu Opera Mini. Poate problema de la Opera Mini nu este un blocaj deliberat al MTN, ci o urmă a unei probleme mai mari? Sau poate această problemă mai mare face parte din rezultatul MTN care încearcă să blocheze navigarea liberă ilegală. Cine știe?

Dar totul devine insuportabil.

Apoi, a devenit imposibil să încărcați orice site securizat pe browserul meu mobil prin MTN.

Pentru a limita totul, de la ultima vineri, unele site-uri nu se mai incarca pe conexiunea la internet a MTN-ului - fie direct pe telefonul mobil sau prin PC. Aceste site-uri nu se confruntă cu downtime de server, deoarece se încarcă pe alte conexiuni ISP.

Aceste trei probleme au rămas nesoluționate până acum. Știe cineva ce se întâmplă cu mobilul mobil MTN?

Recomandat
Lasă Un Comentariu