Principal » general » Ce se întâmplă cu site-urile din Nigeria cu mobilitate concentrată?

Ce se întâmplă cu site-urile din Nigeria cu mobilitate concentrată?

general : Ce se întâmplă cu site-urile din Nigeria cu mobilitate concentrată?

Mergând în jos pe o banda de memorie de aproximativ un an până la trei ani, unul își amintește o mână de site-uri web deținute și conduse de nigerieni care erau dedicate cauzei telefoanelor mobile și serviciilor.

Una dintre cele mai timpurii a fost Forumul de discuții MobileNigeria de la www.mobilenigeria.com, care mai târziu a fost închis de către administratorul său pentru a continua visul Nairaland.

Apoi a fost GoSmartMobile.com, un proiect personal al lui Yomi Adegboye, una dintre cele mai importante voci din domeniul mobilității din Nigeria. Site-ul a fost un hit, chiar atragerea atenției câtorva oficiali de top în sectorul telecomunicațiilor. Din păcate, numele domeniului a fost pierdut într-o criză de reînnoire a domeniului dureroasă.

Phonerism (www.phonerism.com) a apărut, de asemenea, un proiect personal al unui entuziast mobil. Astăzi, și acest site este în jos și în afara terenului de joc.

GSM Today (www.gsm-today.com) a fost un site de succes în zilele noastre. A fost deținută și condusă de binecunoscutul entuziast GSM, John Sagai Adams, cu sediul în Abuja. În timp ce GoSmartMobile.com de la Yomi Adegboye sa concentrat mai mult pe date mobile, GSM Today a fost orientată spre bază, furnizând totul, de la sfaturi despre cum să activați mesageria vocală cu privire la modul de a câștiga bani din tehnologia și serviciile GSM.

Din păcate, GSM Today nu mai funcționează. Ca și celelalte, a fost trimis în istorie.

Ce se întâmplă cu site-urile dedicate tehnologiei mobile? De ce apar, înflorește, apoi coboară din stâncă? Există alte site-uri web orientate pe mobil conduse de nigerieni acolo și care sunt șansele ca și acestea să nu se termine ca istorie?

Recomandat
Lasă Un Comentariu