Principal » general » Ceea ce Nokia trebuie să repare - chiar acum!

Ceea ce Nokia trebuie să repare - chiar acum!

general : Ceea ce Nokia trebuie să repare - chiar acum!

Am folosit Nokias ani de zile. Am folosit un număr semnificativ de Nokias de-a lungul anilor. Ca atare, am fost un utilizator loial acestui producător, iar asta înseamnă că sunt în cunoștință de tendințele cu Nokia.

Dar mă obișnuiesc repede de ceea ce pare a fi incapacitatea sau neîncadrarea Nokia să se schimbe cu vremurile. Bine, se schimbă puțin, dar nu inovează destul de repede. Sunt foarte special în ceea ce privește ofertele high-end oferite de Nokia (mai ales telefoanele inteligente), așa că nu uitați să citiți piesa mea în acest context.

1. Dați-ne RAM adecvat
Care este punctul de a touting multi-tasking pe un dispozitiv atunci când utilizatorul este doar de gând să ruleze într-o eroare de "out of memory" curând de-a lungul liniei?

Nu vorbesc despre un telefon vechi de 4 ani, dar recentele lansări precum 5800 XpressMusic și flopul embarassing, N96.

2. Fixați S60 UI Legginess
S60 a fost cunoscut ca fiind lent de ani de zile. Platformele concurente sunt adesea snappier. Și există un jurământ jurat de către directorii Nokia în sensul că nu trebuie să autorizeze procesoare adecvate pentru dispozitivele lor?

De exemplu, N97 este deja învechit înainte de lansarea sa cu un procesor vechi de 3 ani. Comparați viitorul Samsung OmniaHD cu acesta și veți obține ideea: un procesor de 600 MHz, puternic, de economisire a energiei, pe un dispozitiv S60! Previzualizările se referă deja la interfața fermă de pe OmniaHD.

În timp ce Nokia dorme și trundlează pe, este foarte clar că primul smartphone Symbian S60 în ultimii ani va fi Samsung OmniaHD. Oricine vrea să parieze altfel?

De asemenea, citiți: LinkedIn Pentru BlackBerry obține o Makeover foarte necesar

3. Ce face Nokia cu Web?
Consider că este o contradicție faptul că băieții finlandezi comercializează webul mobil pe dispozitivele lor încă de la Adam, dar au unul dintre cele mai lente browsere web din lumea smartphone-urilor. Da; S60 Web, cu toate celelalte capabilități, este lent și poate fi frustrant de lent uneori. Acest lucru poate fi sau nu poate fi o fsallout a procesoarelor underpowered pe care majoritatea telefoanelor smartphone Nokia sunt echipate.

Dar indiferent de ce este, trebuie să fiu încetinit de browserul meu mobil atunci când am o conexiune rapidă de 3.5G sau WLAN, nu este îndrăzneață.

4. Nokia își întinde resursele în prea multe direcții.
Da; acest lucru are avantajele sale, deoarece Nokia este capabil să vândă diferite arome ale a ceea ce este în esență un dispozitiv pentru diferiți oameni. Dar nu pare să ajute canalul Nokia să aibă proporțiile potrivite de resurse în dezvoltare și inovare.

5. Vă rugăm să fixați "Download"
Descărcați este aplicația pe smartphone-urile Nokia, care ar trebui să funcționeze ca un magazin de aplicații. Eu folosesc cuvântul "presupus" pentru că, "Download" doar nu funcționează. În plus, este foarte neprietenos pentru utilizatori.

Nokia a avut ani să îmbunătățească acest lucru, dar niciodată nu a făcut-o. Apoi, Apple a venit de-a lungul și a lucrat minuni cu App Store. Bine, Nokia, te vom ierta dacă îl vei copia din nou pe Apple. Doar fă-o să funcționeze.

6. Interfața UI din S60 5th Edition este incoerentă
Dacă copiați, copiați-vă corect. Nokia S60 ediția a 5-a este o ușoară îmbunătățire față de fratele său mai în vârstă, dar după ce a jucat cu el puțin, găsesc anumite inconsecvențe în interfață.

Citiți și: Obosit de mesaje nesolicitate de la operatorul dvs.? Aceasta este ce trebuie să faceți

La un nivel, atingeți o singură dată pentru a vă deplasa la nivelul următor al meniului. La alții, trebuie să atingeți dublu. Scuzați-mă, dar astfel de inconsecvențe pot fi dezorientate utilizatorilor.

Aș fi crezut că Nokia ar adopta metoda UIQ-ului mort acum. Apăsați pentru a intra. Atingeți și mențineți apăsat pentru a afișa un meniu de opțiuni. Lucrează bine.

7. În cele din urmă, Nokia pare să meargă retro în aceste zile cu memorie internă.
Telefoanele mai vechi aveau un disc intern de 150 mb și multe dintre noile oferte oferite de Nokia oferă mult mai puțin. Gândiți-vă la 5800 (80mb) sau la E75 (50mb pentru smartphone-ul din 2009!), Iar anunțul anunțat recent E52 (60mb!).

Care sunt băieții de la gândirea Nokia?

Majoritatea smartphone-urilor Nokia sunt învechite înainte de lansarea lor. Luați N97. Acest dispozitiv și alte dispozitive Nokia sunt deja depășite de multe alte dispozitive concurente de la fabricanți, chiar înainte de lansările lor (procesoare subacoperite, interfețe utilizator învechite, specificații pentru camerele vechi de 3 ani, memorie RAM slabă și memorie internă). În nici un caz!

Îmi pare bine să îmi spun în sfârșit despre asta. Samsung, LG, Apple și HTC paradează o gamă frumoasă de dispozitive de adăpare a gurii și încep să mă simt ca și cum aș fi blocat în epoca de piatră cu ultimele eforturi ale Nokia.

Sony Ericsson a fost cel de-al doilea port de escală al meu după Nokia, dar acestea rulează în mod clar pe aburi vechi de 4 ani, cam la fel ca Nokia.

În acest an, voi face cumpărături în jurul valorii de un pic, și am penalizat următoarele dispozitive de la diferiți producători și platforme:

1. Palm Pre, care rulează WebOS
2. Samsung i7500, care rulează Android
3. Apple iPhone 3G, care rulează Mac OS X
4. HTC Touch Pro, care rulează WinMo
5. Orice altceva îți captează fantezia

Recomandat
Lasă Un Comentariu