Principal » general » Ce telefoane mobile au devenit în 7 ani

Ce telefoane mobile au devenit în 7 ani

general : Ce telefoane mobile au devenit în 7 ani

Uneori, este ușor să uitați progresul care a fost făcut într-o perioadă de timp. Sectorul mobil este în special unul în care inovațiile vin de-a lungul zilei.

Pentru mine, au fost ani de aventură în mobilitate, de la primul meu telefon, un Motorola T2288 foarte de bază pentru prezentul meu, comunicatorul Nokia E90. T2288 avea un browser WAP 1.1, am folosit browser-ul doar câteva ocazii și că în ultima parte a vieții mele cu mine - și, era limitat sau ce?

Și îți amintești acele antene oribile care se strecoară la vârful majorității telefoanelor atunci?


În schimb, dispozitivul E90 are un browser web foarte potrivit (care se potrivește cu Internet Explorer 7 al Microsoft în unele moduri și este mai bun în altele), instrumente de editare de birou, un client de e-mail capabil, aplicații de mesagerie instantanee și multe altele. Aveam un desktop acasă și un laptop. Nu mai fac. E90 îmi îndeplinesc rolurile atât de bine încât acum folosesc doar un PC la birou. Cresterea actuala a dispozitivelor a depasit si tot ce era mobil atunci. De asemenea, au depășit PC-urile de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000.

Recomandat
Lasă Un Comentariu