Principal » general » Ce este în neregulă cu utilizarea unui stilou?

Ce este în neregulă cu utilizarea unui stilou?

general : Ce este în neregulă cu utilizarea unui stilou?

Cu câțiva ani în urmă, fiecare smartphone cu atingere auto-respectat a adus un stilou - un dispozitiv asemănător stiloului utilizat pentru selectarea și atingerea pe afișajele dispozitivelor.

Ne amintim de Sony Ericsson P800, cel care a alergat la smartphone-ul modern touchscreen. Ne amintim excelentul P1i și cele de la alți producători, cum ar fi HTC.

Apoi a venit de-a lungul iPhone-ului și smartphone-urile touchscreen nu au rămas niciodată la fel. Pentru prima dată, a existat o deviuce care nu necesita un stilou pentru utilizare. Un deget era suficient.

Desigur, asta a venit la un preț. Am pierdut recunoașterea scrisului de mână când am aruncat stiloul. Am pierdut o anumită măsură de precizie odată ce elementul de pe ecran este mic.

Dar sa simțit minunat să scap de acel urât urât și plin de viață! Și fiecare producător de touchscreen părea să se alăture bandwagon-ului pentru a scăpa de stylus-ul dispozitivelor lor.

Dar este ideea de a folosi un stylus pe un smartphone fără nici un fel de merite? Stylusul este într-adevăr rău - după aceea suntem obișnuiți să folosim stilouri în scenarii de zi cu zi. Chiar și unii utilizatori de iPhone au trebuit să cumpere un stylus în cele din urmă pentru utilizare (Doamne ferește!) Cu jucăriile lor Cuppertino. Poate sylusul nu este o oaie neagră?

  1. Spuneți-ne dacă ați folosit vreodată vreun dispozitiv bazat pe stilou
  2. Spuneți-ne dacă ați folosit oricare dintre cele mai noi dispozitive fără stilou
  3. Spuneți-ne ce credeți că sunt avantajele și dezavantajele ambelor părți
  4. Apoi spuneți ce (sau ce combinație, dacă este posibil) preferați
Recomandat
Lasă Un Comentariu