Principal » general » Care este problema cu BlackBerry 9810 și WordPress Mobile?

Care este problema cu BlackBerry 9810 și WordPress Mobile?

general : Care este problema cu BlackBerry 9810 și WordPress Mobile?
BlackBerry 9810 Torch

Cu câteva zile în urmă, am publicat un articol intitulat "Care este problema cu Etisalat BIS și WordPress Mobile pentru BlackBerry?" Pe scurt, nu am reușit să configurez și să gestionez orice cont WordPress din aplicația BlackBerry WordPress. Acest articol este o continuare a acestui lucru.

Am menționat următoarele în acel articol:

- că ar părea o problemă Etisalat, deoarece alți abonați s-au plâns de probleme similare
- că suportul tehnic Etisalat a intrat în contact și a reușit să utilizeze aplicația pe o gamă de dispozitive la sfârșitul lor

M-am întors la acei indivizi care mi-au spus că nu au reușit să folosească aplicația și i-au urmat prin instalarea cu succes. Lucrează la sfârșitul lor. Plângerea lor anterioară se datora erorilor umane la sfârșitul lor. Acest lucru mă lasă singură în această problemă.

Se pare că aceasta nu este o problemă Etisalat. Sau, dacă este cazul, este un caz izolat.

Am reușit să folosesc aplicația pe Blackberry 9650 a soției mele și încă folosesc aplicația WordPress pentru Android fără probleme până la data respectivă. Asta înseamnă că problema nu este cu backend-ul site-ului Mobility.

De fapt, folosind BlackBerry Bridge, sunt capabil să utilizez WordPress pe PlayBook, dar nu funcționează la modelul 9810.

De asemenea, am declasat 9810 de la OS7.1 înapoi la OS7.0 cu care a fost livrat. Totuși, această aplicație WordPress nu funcționează. Căutarea în Google nu a dezvăluit nicio problemă generică de acest tip. Mă încurc. Probabil, problema mea este 9810 în sine.

De asemenea, citiți: mPower - Venind la locația dvs.

Între timp, actualizez sistemul 9810 înapoi la OS 7.1. S-ar putea sa ma bucur de noile beneficii oricum, WordPress sau nici un WordPress.

Kudos echipei de suport Etisalat

Echipa tehnică Etisalat nu numai că m-au sunat și am avut foarte multă cunoștință, dar și mai târziu am cerut contactele celor care nu au putut folosi aplicația, astfel încât ei ar putea ajuta și ei. Desigur, până atunci am sortat pe ceilalți.

Multumesc baieti!

În acest moment, cred că nu există temeri că există un conflict între Etisalat BIS și aplicația WordPress. Se pare că dispozitivul meu este vinovatul. Acest lucru este neconcludent, dar traseul dovezilor disponibile favorizează această poziție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu