Principal » general » Care este problema cu Etisalat BIS și WordPress Mobile pentru BlackBerry?

Care este problema cu Etisalat BIS și WordPress Mobile pentru BlackBerry?

general : Care este problema cu Etisalat BIS și WordPress Mobile pentru BlackBerry?

Am folosit WordPress Mobile pentru BlackBerry luni de zile pe planul meu Etisalat BlackBerry complet fără probleme. Dintr-o data, cu putin peste o saptamana in urma, am inceput sa primesc mesaje de eroare. La scurt timp după aceasta, aplicația WordPress sa oprit din conectare.

Dacă încercați să configurați un blog / cont WordPress, o conexiune nu este stabilită și astfel nu puteți. Dacă aveți deja o configurare a blogului WordPress, aplicația nu poate stabili o conexiune cu acesta, astfel încât să nu puteți gestiona blogul. Nu contează ce tip de blog WordPress este că încercați să vă conectați, nu trece prin.

Am vorbit cu alți utilizatori BlackBerry, iar verdictul general pe care îl am este:

- WordPress Mobile funcționează fără probleme pentru abonații MTN BlackBerry

- WordPress Mobile funcționează fără probleme pentru abonații Glo BlackBerry

- WordPress Mobile NU funcționează pentru utilizatorii Etisalat BlackBerry chiar acum

Informațiile de mai sus sugerează că problema este cu serviciul Etisalat BlackBerry.

De regulă, reprezentanții serviciului de asistență pentru clienți nu sunt înțeleși din punct de vedere tehnic. Poate fi un coșmar care explică ceva atât de simplu pentru ei. Ca atare, ceea ce am făcut este contactat de Etisalat prin Twitter. Sperăm că echipa lor din Twitter va include oameni care au o mai bună înțelegere a acestui lucru.

WordPress Mobile este aplicația mobilă cu numărul unu pentru mine. Eu conduc blogul de mobilitate. BlackBerry-ul meu este, de asemenea, smartphone-ul meu cu numărul unu de productivitate. Acum, acest logjam între serviciul lui Etisalat și această aplicație super este frustrant pentru mine.

Sper că se rezolvă în ore, nu în zile, așa că pot continua să îmi scot articolele. Între timp, scriu acest lucru folosind interfața de administrare a blogului mobil. Nu este la fel de elegant și de cuprinzător ca ceea ce oferă WordPress Mobile, dar în acest moment nu prea am de ales.

De asemenea, citiți: Noi mergem: WeChat pleacă din Nigeria?

Etisalat Nigeria, la voi.

Actualizați
01:30. Tocmai am primit un telefon de la un reprezentant tehnic la Etisalat Nigeria. A creat un blog WordPress și a încercat aplicația - și a funcționat fără probleme.

De asemenea, a încercat mobilitatea pe ea. Și asta a funcționat.

Deci, avem un scenariu în care această problemă se întâmplă cu unii oameni și nu pentru alții. Numărul de versiune a aplicației pe care o are este identică cu cea a mea - 1.5.1.

Ei au escaladat problema și la RIM și se uită și la alte posibilități. Am condus o afacere de tehnologie înainte și știu că acest tip de scenariu se întâmplă în care doar un grup de oameni se confruntă cu o problemă non-generică.

Această problemă nu este rezolvată încă, dar acest lucru este de mare ajutor de la Etisalat. Repulzătorul care ma chemat era, de asemenea, foarte priceput.

Așteaptă cu nerăbdare o rezoluție.

O urmărire: Care este problema cu BlackBerry 9810 și WordPress Mobile?

Recomandat
Lasă Un Comentariu