Principal » general » Ce este problema Nokia cu RAM?

Ce este problema Nokia cu RAM?

general : Ce este problema Nokia cu RAM?

Care este problema cu Nokia și RAM? Ce vrăjitor a îndreptat inginerii de acolo, astfel încât sunt condamnați să nu le dea suficient timp pentru a le oferi telefonului inteligent? Bine, ei dau câteva dintre ele RAM adecvat, dar din nou și din nou, Nokia a reușit să creeze smartphone-uri care nu au decât sarcină multiplă în teorie.

Acest păcat de neiertat a fost comis cu N97 - a fost / este șocant faptul că un model emblematic, cum ar fi N97 are doar 46MB RAM stânga care rulează imediat după boot-up.

Modelul 5800 are 53MB. 5530 are aceeași sumă. Acum, ambele modele 5230 și X6 vin cu un 50MB minuscul. Iată un extras din revizuirea lui Ewan Spence despre X6 peste tot la Symbian:

Ceea ce înseamnă că trebuie să mă întreb de ce Nokia a lăsat X6 din Finlanda în statul în care se află - este aproape de neiertat. Cantitatea de RAM liberă după pornirea telefonului (mai puțin de 45MB, cu un player de muzică încărcat complet, care apoi captează 20MB de acest lucru pentru sine) este chiar mai puțin decât pe N97, astfel încât aplicațiile să se închidă pe măsură ce altele sunt deschise, schimbările pe ecran și animațiile sunt jignitoare și lent pentru a activa ... dar asta nu este cea mai rea parte. Playerul de muzică este buggy, lent și (atât Steve și cu mine suntem destul de siguri că) există o scurgere de memorie în această aplicație cheie pentru telefon.

Nimeni nu a testat asta? Nu au crezut niciodată că încearcă să cânte muzică în fundal în timp ce navighează câteva fotografii? Sau mergeți online cu browserul web în același timp cu ascultarea unor Steeleye Span? Mi-e rușine să-mi fie frică să rulez altceva pe X6 în timp ce ascult muzică, pentru că s-ar putea să se prăbușească și să aibă nevoie de un ciclu de putere pentru a reuși să lucreze din nou.

Să creadă că Nokia a repetat această greșeală de mai multe ori de-a lungul anilor și ei încă mai rulează smartphone-uri cu un nivel incredibil de scăzut de memorie RAM este doar ... nebun.

De asemenea, citiți: Nokia N9 Video Hands-on

Este aproape ca și cum nimeni nu va testa unele din aceste lucruri în situații de viață reală înainte ca acestea să fie împinse.

Începând cu luna mai a anului trecut, Yomi a abordat acest lucru în articolul său, "Ceea ce Nokia trebuie să repare - chiar acum!", Menționând atât modelul 5800, cât și celălalt pilot, N96. Nu vom încerca nici măcar să începem să frământăm despre celelalte probleme ridicate în acest articol. Nokia pur și simplu pare a fi neconcernat cu privire la majoritatea acestora.

De ce nu este posibil Nokia să rezolve această problemă și alte probleme cu smartphone-urile lor o dată pentru totdeauna? Poate cineva să explice? Alți producători care produc smartphone-uri pe aceeași platformă Symbian reușesc să fie în mod consecvent în echiparea smartphone-urilor lor cu cantități mari de memorie RAM.

Cine ne poate ajuta cu motivul pentru care Nokia este atât de neconcordant cu acest lucru?

Recomandat
Lasă Un Comentariu