Principal » general » Ce este magia MTN Nigeria?

Ce este magia MTN Nigeria?

general : Ce este magia MTN Nigeria?

În fiecare zi, an după an, am citit și auzit că oamenii insultă MTN în legătură cu serviciile lor. Este aproape un flux nesfârșit de insulte și plângeri. Totuși, statisticile vizează o imagine diferită. Pentru voce, MTN este rețeaua de lider de departe și are de două ori abonații rețelei pe locul al doilea. De două ori. Pentru datele mobile, este chiar mai rău: MTN este și șeful și are peste dublul numărului pe care cel mai apropiat concurent îl are. Consultați pagina Fapte rapide pentru statisticile abonaților.

Deci, într-adevăr, oriunde te duci și oriunde te întorci, vezi dominanța MTN. Sa susținut că această dominanță se datorează faptului că MTN are cea mai mare acoperire în țară. Deși poate fi adevărat, nu cred că diferența de acoperire este atât de mare încât să justifice aceste cifre. De fapt, în timpul unei călătorii în țară, au existat locuri în care nu am putut obține un semnal MTN, dar am ajuns dintr-o altă rețea.

Deci, nu sunt convins că acoperirea este tot ce există în dominația MTN în Nigeria. Pentru toate bilele pe care le primește rețeaua Y'hello, trebuie să existe ceva / ele pe care le fac bine. În opinia mea - și cea a altora - bila este relativă. O bază imensă de abonați înseamnă plângeri mai vizibile, dar, așa cum spunea Sanusi, dacă cineva verifică plângerile față de mărimea abonatului, cineva va fi surprins.

Numerele nu mint, iar numerele spun ca o mare parte din nigerieni prefera in continuare sa depinda de MTN atat pentru voce, cat si pentru date.

De asemenea, citiți: Coming to Mobility Nigeria - Nokia N8
Recomandat
Lasă Un Comentariu