Principal » general » Care este cel mai bun plan de date mobile din Nigeria?

Care este cel mai bun plan de date mobile din Nigeria?

general : Care este cel mai bun plan de date mobile din Nigeria?

Căutați un plan de date cu cea mai bună valoare pentru bani în Nigeria? Iată analiza și găsirea noastră de la vânătoare pentru cel mai bun plan de date mobile din Nigeria.

Cel mai bun plan de date mobile din Nigeria, / h1>
2016 a fost un an incitant pana in prezent pentru abonatii mobili din Nigeria. În prima jumătate a anului a avut loc un război foarte feroce între operatorii de telefonie mobilă pentru sufletul internetului mobil. Fiecare operator a modificat planurile existente de date și a lansat altele noi pentru a oferi o mai bună valoare consumatorilor.

2G, 3G și 4G planuri de date

Abonații se distrug pentru alegerea planurilor de date de la diferiți operatori. Există o mare anticipare pentru internetul de bandă largă de la operatorii noi 4G LTE. Dar Airtel a tras o cascadorie surpriza si a lansat planuri de date de retea 2G. Acestea sunt planuri la preturile de rock care ofera internet numai prin GPRS si EDGE. Mulți abonați s-au plâns de această mișcare, dar sunt cei care o aplaudă drept o mișcare excelentă pentru a oferi acces la internet accesibil milioane de nigerieni cu venituri mici, în special în afara orașelor mari.

Planul de date lunar pentru smartphone-uri Ntel

În acest sens, planurile de date 2G ale companiei Airtel sunt excelente pentru persoanele cu venituri mici și pentru utilizatorii de prima dată în mediul rural. Dar acele planuri sunt inutile pentru oamenii care trăiesc și lucrează la marginea sângerării a lumii digitale. Planul de date care ia tortul ca fiind cel mai bun în Nigeria în acest moment este planul lunar de date Smartphone al Ntel. Acest plan de date oferă abonaților "uncapped" internet la viteze de bandă largă timp de 30 de zile, la costul de doar N10, 000. Nimic altceva în peisajul mobil nigerian nu vine aproape să-l atingă chiar acum în termeni de valoare.

Cu adevărat nelimitat?

Mă îndoiesc că planul de date Ntel este cu adevărat nelimitat. A existat o criză inițială în legătură cu Ntel, limitându-l la 3 GB zilnic, dar operatorul a eliminat cu înțelepciune această clauză și a lăsat condiții de utilizare generice echitabile în locul său.

Dar să presupunem că o astfel de limitare este încă în tăcere. Înseamnă că abonatul primește date de 30 x 3G = 90 GB lunar pentru doar N10, 000. Aceasta este încă o valoare uriașă pentru bani în comparație cu ceea ce este disponibil de la alți operatori. În plus, este mult mai rapid decât concurența. Singura lovitură pentru moment este acoperirea limitată. Dacă căutați o mare valoare și trăiți în zona de acoperire, nici un alt plan de date mobil în Nigeria nu se apropie chiar acum.

Recomandat
Lasă Un Comentariu