Principal » general » Ce aduce iOS 5 la masă

Ce aduce iOS 5 la masă

general : Ce aduce iOS 5 la masă


Apple a anunțat 200 de caracteristici noi care trebuie incluse în iOS 5.

O privire asupra uneia dintre cheile de caracteristici face să pară ca Apple a copiat caracteristici de la platforme și servicii concurente și le-a integrat frumos în actualizarea iOS 5. Gândiți-vă la caracteristici de la BlackBerry, DropBox, Android, și o serie de alții înfășurat într-o singură.

Pe scurt, aici sunt câteva caracteristici cheie:

  • PC-independență - Aleluia! iOS este liber de dependența sa obligatorie de un PC, în special pentru activarea dispozitivului
  • Actualizări OTA incrementale - În timpul actualizărilor, întregul sistem de operare nu este descărcat, ci doar biții necesari și este complet independent de un PC
  • Centrul de notificare - Un ecran de ecran dedicat Android pe care îl deschideți trăgând din partea de sus a ecranului în jos pentru a vizualiza și gestiona notificările într-un singur loc fără întrerupere.
  • Chioșc este un nou loc unde puteți găzdui toate abonamentele dvs. de reviste și ziare.
  • Integrare Twitter - Cu o singură conectare care permite unei mulțimi de aplicații să utilizeze acreditările Twitter. se referă. Acum puteți să Tweet din Contacte, Safari, Fotografii, Cameră, YouTube și Hărți și persoanele dvs. de contact sunt sincronizate automat cu conturile lor Twitter
  • Memento-uri - Asta este, da; amintiri, dar suficient de inteligente pentru a vă reaminti să faceți lucruri pe baza locației dvs.
  • O nouă tastatură divizată
  • iMessage - versiunea iOS a BlackBerry Messenger. Vă permite să trimiteți mesaje text, fotografii și videoclipuri între (și exclusiv către) toate dispozitivele iOS
  • iCloud - Nu este exclusiv pentru iOS. Sincronizează conținutul dvs. (Contacte, Calendar, Mail, App Store, iBooks, backup, Documente, Fotografii și iTunes) pe dispozitivele dvs.
De asemenea, citiți: PlirisBlaze în Casa!

Nu este puțin pe listă o noutate. Ca de obicei, Apple este capabil de a captura, dar probabil implementa aceste caracteristici mai bine. Apple etichetează unele dintre cele de mai sus ca "inovatoare", dar nu există nimic inovatoare în ceea ce privește adăugarea de caracteristici care au existat de ani de zile pe alte platforme.

Totuși, iOS-ul sa îmbunătățit cu adăugarea acestor caracteristici. Utilizatorii se pot aștepta ca actualizarea iOS 5 să fie disponibilă din septembrie. Nu uitați că iOS 5 va fi compatibil numai cu iPhone 3GS și iPhone 4, iPad 1 și 2 și iPod touch 3rd și 4th generation.

Recomandat
Lasă Un Comentariu