Principal » general » Ce au aparatele mobile?

Ce au aparatele mobile?

general : Ce au aparatele mobile?

Mulți oameni cred într-adevăr că sunt nebun. Poate că au dreptate. Cu toate acestea, câți oameni știți cine administrează conturile webhosting pe dispozitivele mobile? Sau încărcați fișiere (inclusiv FTP) pe telefoanele mobile? Sau plasați comenzi online pe telefoanele lor? Sau să le difuzeze blogurile pe telefoanele lor? Sau să-și conducă biroul pe telefoanele lor?

Unele dintre birourile mele mobile de încredere de-a lungul anilor. În sensul acelor de ceasornic din stânga - Nokia E61, Nokia 9500, Nokia E61i, Sony Ericsson P990i

Da; Am făcut (și încă fac) toate cele de mai sus - în grade diferite. Încă din 2004, am fost la ea, împingând utilizarea dispozitivelor mobile la limitele lor. Ați putea spune că trăiesc pe marginea mobilă. A trăi pe acea margine de tăiere a fost modul în care am crescut afacerea mea de-a lungul anilor.

Dar ceea ce a inspirat acest articol nu este povestea îndrăzneață a DomainStandard, ci și povestea la fel de inspirată a unui tânăr din Sri Lanka, care a scris articole, a gestionat WordPress, a răspunde la e-mail și așa mai departe doar pe telefoanele mobile. Nici un PC. Atunci, ce au dispozitivele mobile?

Citiți articolul la mine, telefonul meu și blogul meu - o poveste a unui blogger wireless.

Povestea prin AAS

Recomandat
Lasă Un Comentariu