Principal » general » Ce sa întâmplat cu tableta de 35 dolari "Aakash"?

Ce sa întâmplat cu tableta de 35 dolari "Aakash"?

general : Ce sa întâmplat cu tableta de 35 dolari "Aakash"?

Îți aduci aminte de tableta de 35 dolari "Aakash" pe care guvernul indian promitase acum ceva timp? Aakash este o tabletă Android cu costuri reduse, cu ecran tactil de 7 inch, procesor ARM 11 și memorie RAM de 256 MB. Alte caracteristici includ: două porturi USB, acces la Getjar (în loc de Google Play Store).

Iată o actualizare a proiectului Aakash de la Datamation:

Proiectul Aakash nu a produs niciodată un calculator de 35 $, ci mai degrabă unul mai scump, cu ghinioane și probleme. Câțiva studenți au primit unități ciudate, aproape inutile, dar întregul proiect sa desprins și promisiunea nu a fost niciodată păstrată.

Acest lucru mă aduce la subiectul comprimatelor ieftine. Sunt posibile tablete funcționale extrem de ieftine în acest interval de prețuri? Cât de scăzut poate costa o tabletă înainte de utilizare și de performanță suferă?

Suntem prea conștienți de numeroasele comprimate cu nume de origine asiatică și de problemele de uzabilitate pe care le au - afișează frecvent afișaje care nu răspund, culori slabe de redare a culorilor și unghiuri de vizionare, precum și o viață slabă a bateriei. Cele mai multe dintre acestea costă aproape 200 de dolari. În lumina acestor aspecte, cât de practică și funcțională va fi chiar o tabletă de 100 $, mult mai puțin o tabletă de 35 $?

Așa cum am susținut întotdeauna că, de regulă, sub un anumit punct de preț, ceva trebuie să dea, indiferent dacă oferiți un serviciu sau un produs.

Nu mă îndoiesc că, de-a lungul timpului, o astfel de tabletă va fi practică, deoarece costul tehnologiei scade în general în timp. Cu toate acestea, mă îndoiesc serios că orice astfel de proiect care oferă tablete la acel interval de preț este în orice moment o șansă.

Gândurile tale despre subiect?

Citește și: Statistici incredibile! 50% dintre utilizatorii Apple au actualizat la iOS9
Recomandat
Lasă Un Comentariu