Principal » general » Ce trebuie să faceți înainte de a vă abona la un plan de date

Ce trebuie să faceți înainte de a vă abona la un plan de date

general : Ce trebuie să faceți înainte de a vă abona la un plan de date

Abonarea la un plan de date într-o rețea mobilă este la fel de simplă ca introducerea în câteva coduri USSD sau trimiterea unui mesaj text la un anumit număr; dreapta? Gresit!

Acest post a fost gândit ca urmare a faptului că mi-am risipit banii într-o anumită rețea de lumină verde nigeriană atunci când serviciul lor de Internet a trecut AWOL timp de aproape trei săptămâni din abonamentul meu de o lună.

Înainte de a vă abona la planul de date, există anumiți factori pe care ar trebui să îi luați în considerare mai întâi. Voi trece rapid prin unele dintre ele.

Locație
În cazul în care vă aflați, este de obicei cel mai important determinant dacă trebuie să vă abonați la un plan de date într-o anumită rețea sau nu.

Uneori, operatorul de rețea cel mai puțin așteptat ar putea avea un serviciu de Internet mai stelar decât furnizorul dvs. de rețea preferat în locația dvs.

Pentru a rezolva această problemă, întrebați și consultați cu persoanele din și în jurul locației dvs. În mod alternativ, puteți testa mai multe rețele prin obținerea cartelelor SIM respective pentru a vedea ce este serviciul de internet al fiecărei rețele la locația dvs.

Achiziționați un plan de testare
Pentru a efectua un test pentru a vedea care operator de rețea are un serviciu de internet bun pentru locația dvs., trebuie să cumpărați întotdeauna un plan de testare de 10MB, pentru a vedea cât de rapid și consistent este serviciul de internet.

Acest lucru vă va permite să economisiți bani pe un abonament mai mare în cazul în care rețeaua de sub efectuează, astfel încât să nu trebuie să fie blocat cu serviciu de Internet incorect.

Puteți găsi detalii despre planurile de internet pe site-ul internet al fiecărei rețele.

Cât de mult aveți nevoie de date?
Aceasta este o chestiune atât a costului, cât și a modelului dvs. de utilizare a internetului. Trebuie să vă uitați la sumele pe care sunteți dispus să le alocați lunar pentru utilizarea pe internet și cât de frecvente / grele este utilizarea internetului. Trucul este să găsești echilibrul.

Citește și: amintirile de Crăciun

După cunoașterea limitelor dvs. atât a costurilor, cât și a utilizării, puteți găsi acum un plan de date potrivit pentru rețea care funcționează cel mai bine în locația dvs.

Aboneaza-te departe!
Dacă ați urmat pașii de mai sus, vă puteți abona acum, știind că ați luat o decizie în cunoștință de cauză, care vă va favoriza și vă va face mai productivi. Nu este nicio garanție că lucrurile nu vor trece din când în când, dar cel puțin reduc șansele de dezamăgiri majore.

Sunteți bineveniți să trimiteți un comentariu pentru a vă împărtăși experiențele, pentru a pune o întrebare sau pentru a adăuga mai multe informații pentru ai ajuta pe ceilalți să beneficieze de experiențe mai bune pe internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu