Principal » general » Ceea ce îngrijesc consumatorii și succesul produselor

Ceea ce îngrijesc consumatorii și succesul produselor

general : Ceea ce îngrijesc consumatorii și succesul produselor

Anunțurile Microsoft privind noul Windows Phone 7 Series (poate cineva să găsească un nume scurt, ușor de scris și ușor de scris pentru acest lucru) a aruncat o mulțime de turbulențe în spațiul de modding și hacking mobil Windows.

Pentru unul, Microsoft spune ca producatorii nu vor putea sa manipuleze noua interfata de utilizator. În mod evident, Microsoft este după o experiență unificată pe toate telefoanele Windows. Care, credem noi, este un lucru foarte bun.

De asemenea, Microsoft a anunțat că dezvoltarea aplicațiilor va fi în .NET; nu C ++.

Întrebările sunt:

  1. Îngrijitorii într-adevăr îngrijesc dacă o mână de geeks preferă o interfață de utilizator pe care o pot deranja și mod în jurul lor sau sunt mai preocupați de o interfață de utilizator care funcționează?
  2. Îngrijesc consumatorii ce limbaj de programare se află în spatele aplicațiilor sau sunt mai preocupați de aplicațiile care funcționează așa cum ar trebui? (Sugestie: vezi cum succes și iubit Opera Mini a devenit, și doar J2ME)
  3. Îi îngrijesc pe consumatori despre site-urile de vânătoare geek pentru cele mai recente hack-uri și moduri pentru telefoanele lor, sau doresc doar să cumpere telefonul și să-l folosească de fapt?

Părerea ta e la fel de bună ca a noastră. Este același scenariu de Windows (sau Mac) versus Linux. Linux este doar popular cu o mână de geeks care doresc să introducă instrucțiuni de linie de comandă pentru a folosi telefoanele lor ca modemuri cu casetele lor Linux - ceva ce consumatorii nu doresc să facă.

În timp ce eforturile HTC cu stratul UI Siege din partea de sus a WP6 sunt lăudabile, nu trebuie să uităm că astfel de eforturi au izvorât din faptul că Microsoft nu a luat taurul prin coarne. Deși ne place să vedem și să jucăm cu ROM-uri personalizate din comunitatea modding, trebuie să ne amintim că astfel de personalizări au fost necesare, în primul rând pentru că platforma de utilizatori WinMo 6 nu a livrat anumite caracteristici.

De asemenea, citiți: Specificațiile Lenovo SoftBank 503LV

Dar acum, Microsoft pare să se fi ridicat la provocare și să-și asume responsabilitatea pentru produsul său. Aceste soluții de stop-gap trebuie, în mod necesar, să dea drumul la noua ordine. Doar un procent mic de proprietari WinMo de-a lungul anilor au avut grijă de un ROM personalizat. Vânătoarea prin paginile ROM-urilor pentru a restrânge opțiunile și apoi a intermitea un ROM după celălalt nu este ceea ce vrea să facă consumatorul mediu (care alcătuiește bucata imensă de utilizatori de telefonie mobilă) sau este competent să facă acest lucru.

Oh, plus nimeni nu crește o piață de piață mai mare dansând la galeria minorității de utilizatori - în acest caz geeks. RIM a făcut o mișcare inteligentă prin evoluția dispozitivelor BlackBerry către piața de consum și le-a plătit pentru ele. Apple a lovit-o prin direcționarea pieței de consum și știm cu toții povestea.

Microsoft dorește o piață de piață mai mare. Ei merg după consumator chiar din cuvântul Go .

Microsoft merge în direcția cea bună cu WP7s, se pare. Cât de bine îl execută, deși va fi o altă problemă. În plus, acum avem trei (3) opțiuni Windowsphone:

  1. Windows Mobile 6.5.X
  2. Windows Phone 6 Starter Edition (considerăm absolut că aceasta este o idee proastă)
  3. Windows Phone 7 Series

Dar, probabil, având 6.5.x și 6 ediții Starter Edition, totuși părăsesc comunitățile mici de jucători cu jucării, pentru a hacka și moda tot ce vor. Un lucru este sigur, oferind consumatorilor opțiuni nu pare a fi un lucru rău.

Tot ce trebuie sa facem acum este ca pana la sfarsitul anului sa vedem cat de bine functioneaza WP7s.

De asemenea, citiți: Google, Samsung, altele, și teama de Microsoft-Nokia
Recomandat
Lasă Un Comentariu