Principal » general » Ce a făcut BlackBerry cu BB10

Ce a făcut BlackBerry cu BB10

general : Ce a făcut BlackBerry cu BB10

BlackBerry 10 este aici. In cele din urma! BlackBerry (fostul RIM) au scos un program de tranziție excelent de la un sistem de operare vechi, la un sistem de operare și dispozitive noi, strălucitoare. Fiecare ventilator BlackBerry și un utilizator despre care știu sunt încântați de obținerea unui dispozitiv BB10. Sunt sigur că vor exista câțiva oameni care vor pleca, dar ceea ce a făcut BlackBerry aici este uimitor - un nivel excelent de loialitate și de transfer al bazei de abonați existente la noua platformă, o platformă proiectată de la bază . Asta nu înseamnă feat.

Ceea ce a făcut Blackberry aici este ceea ce Nokia ar fi trebuit să facă cu planul inițial de tranziție de la Symbian la MeeGo. În schimb, Nokia a ars nava Symbian, apoi a aruncat nava MeeGo și a sărit pe Windows Phone. Îmi place Windows Phone, dar nu există nicio îndoială că este o creatură ciudată pentru fanii Nokia Symbian / Belle. Ceea ce vedem cu planul de tranziție al Nokia a fost o mare defecțiune pentru alte platforme. Planul de tranziție Symbian pentru Windows Phone a fost insuficient față de ceea ce vedem cu BlackBerry.

Cu noul sistem de operare BB10, avem QWERTY Q10, atrăgând bazele de utilizatori care sunt mai confortabile cu tastatura hardware și apoi cu plăcuța Z10 de la noua generație, pentru cei care preferă moda la modă. Chiar acum, există multă entuziasm și noutăți în lumea BlackBerry. Chiar și unii utilizatori BlackBerry care au părăsit platforma mai devreme vor prelua un smartphone BB10 de îndată ce vor primi șansa. Așa este bine ce a scos BlackBerry aici.

De asemenea, citiți: Totul în loc: Google + acum separat de Youtube

O identitate nouă în sincronizare cu publicul. Un nou sistem de operare. Dispozitive noi. Și, cel mai bine, păstrarea celor mai mulți abonați existenți încântați de tot. Darn! Îmi fac pălăria noii echipe BlackBerry. Kudos!

Recomandat
Lasă Un Comentariu