Principal » general » Care sunt aplicațiile dvs. trebuiau să aibă părți terțe?

Care sunt aplicațiile dvs. trebuiau să aibă părți terțe?

general : Care sunt aplicațiile dvs. trebuiau să aibă părți terțe?

Lumea este în mod constant merge smartphone nebun, și împreună cu asta vine craze aplicații. Ați auzit probabil fraza "Există o aplicație pentru asta". Este folosit pentru a face referire la faptul că, dacă telefonul dvs. smartphone nu dispune de o funcționalitate de care aveți nevoie, puteți apela la o aplicație terță parte. Dacă o funcționalitate încorporată nu funcționează la fel de bine cum spune producătorul, ar trebui să recurgeți la o aplicație terță parte. De asemenea, dacă aveți nevoie de o aplicație specializată, atunci aplicațiile terțelor părți vă stau și acolo.

Ca atare, oamenii care au primit un sfârșit scurt al stick-ului de către un producător de telefonie mobilă, oameni care nu-și pot permite un model mai scump, care să aibă toate caracteristicile necesare, precum și persoanele cu nevoi specifice pot găsi toate aplicațiile terță parte sunt un Dumnezeu-trimite.

Personal, am observat de-a lungul anilor că nu există aplicații terță parte pe care trebuie să le folosesc, indiferent de platforma smartphone. Motivul este simplu: există doar două servicii de care am nevoie cu adevărat pe un web mobil și un e-mail (și, împreună cu acestea, intrări de text bun).

Deoarece nevoile mele reale sunt puține, atunci când fac cumpărături mobile, pur și simplu optează pentru un dispozitiv care satisface acele câteva nevoi de bază excelent și cumpără asta. Problema rezolvata. Odată ce am e-mail, web și o tastatură bună (de preferat, dar nu obligatoriu hardware), chiar nu-mi pasă prea mult de nimic altceva.

Dacă există un player de muzică, de obicei îl folosesc ca atunci când am nevoie de muzică și dacă nu este acolo, nu mă deranjez. Același lucru se întâmplă și pentru caracteristici cum ar fi camera foto, rețele sociale, mesagerie instant etc. Deoarece fac recenzii, mă găsesc instalând mai multe aplicații și încercându-le în primele săptămâni de posedare a unui dispozitiv. Apoi, aproape că nu le mai folosesc niciodată.

De asemenea, citiți: Pliris BlazeX capete pentru MOBILITY Towers

Spun oamenilor că ceea ce am cu adevărat nevoie este în esență o tabletă de internet, nu un smartphone per se . Când oamenii îmi cer o listă de aplicații pe care trebuie să le folosesc pe telefonul meu, de obicei este greu să vii cu unul.

Din fericire, lumea nu se învârte în jurul meu (de fapt, mulți oameni mi-ar considera plictisitor) și nevoile mele nu sunt reprezentative pentru restul planetei. Ca atare, există mai mulți oameni care doresc mai mult pe dispozitivele lor. GoogleTalk, Twitter, Facebook, Flickr, muzică și alte servicii sunt importante pentru ei.

Acest set de persoane au o listă pregătită de aplicații must-have pentru dispozitivele lor. Esti un plictisitor plictisitor ca mine sau daca apartineti maselor de sold ale omenirii, ale caror vieti sunt pline de culori si orare?

Dacă aparții mai târziu, spuneți-ne despre aplicațiile dvs. trebuie să aibă. Și doar dacă sunteți mai mult ca mine, spuneți-vă și dumneavoastră. Poate ne putem întâlni și vom bea câte o pizza cândva.

Recomandat
Lasă Un Comentariu