Principal » general » Care sunt cele mai bune caracteristici ale telefonului dvs.?

Care sunt cele mai bune caracteristici ale telefonului dvs.?

general : Care sunt cele mai bune caracteristici ale telefonului dvs.?

Cu miriade de progrese în domeniul tehnologiei mobile, utilizatorii primesc acum telefoane din numeroase alte motive dincolo de a face doar apeluri telefonice. Acum, trebuie luați în considerare o mulțime de factori atunci când cumpărăți un dispozitiv mobil în general.

Este important atunci când faceți cumpărături pentru un telefon pentru a vă oferi o listă de caracteristici cele mai dorite, astfel încât să nu ajungă cu o cumpărare dezamăgitoare. Aici este lista mea:

Calitatea afișării
Cea mai importantă caracteristică pentru mine pe telefon este ecranul. Am folosit și încă mai folosesc smartphone-uri cu tehnologie Super-AMOLED. Ca atare, uitam la un ecran care nu este la acel standard este un nu-nu pentru mine.

mărimea
Următorul pe lista mea este dimensiunea. Telefonul meu trebuie să fie suficient de mare. Oamenii diferiți își modelează propria definiție suficient de mare. În prezent folosesc o notă Galaxy de 5, 3 inci și pot să merg la fel de mare ca un ecran de 5, 5 inci, Un ecran de 3, 5 inch? Vă rog!

aparat foto
A treia funcție de pe lista mea ar fi camera foto. Sunt un baiat de fotografie si imi place sa fac fotografii cat de repede pot, asa ca o camera de top notch cuplat cu un display bun si o dimensiune mare a ecranului o face pentru mine.

Care sunt preferințele dvs. atunci când vine vorba de alegerea următorului dispozitiv mobil? Care au fost criteriile dvs. în alegerea dispozitivului pe care îl aveți acum?

Recomandat
Lasă Un Comentariu