Principal » general » Ce sunt telefoanele de afaceri devenind aceste zile?

Ce sunt telefoanele de afaceri devenind aceste zile?

general : Ce sunt telefoanele de afaceri devenind aceste zile?

Chiar ma intreb.

În trecut, telefoanele de afaceri nu erau foarte greu de recunoscut. Ele erau urâte, ciudate, nu aveau caracteristici multimedia și erau, în general, neatractive. Aceste zile, totuși, jocul se schimbă, iar telefoanele de afaceri izvorăsc surprize.

Și telefoanele Nokia recent anunțate de Nokia, E75 și E55, se potrivesc cu această surpriză.

Începând cu modelul E75, acest prim punct poate părea tangent, dar m-am gândit să îl includ, pentru că acum sunt la fel de surprins ca și când l-am citit prima oară. Nokia spune că E75 este un descendent al gamei de comunicatori, în special comunicatorii 9500 și 9300. Din imaginile din acest articol, este evident că chiar și un om orb care formează factori înțelepți, E75 nu arată nimic ca oricare dintre comunicatori. Oh! Înțeleg, Nokia se referă la faptul că E75 este echipat cu o tastatură completă QWERTY, la fel ca și comunicatorii, dar aspectul nu este nimic în comparație cu aspectul foarte iubit al modelelor 9500 și 9300.
Dincolo de aspect, chiar și în departamentul de software, E75 este departe de a fi descendentul familiei de comunicatori.

Nokia 9300 (partea de sus) și E75 (partea de jos). Aceeasi linie?
Suficient cu asta și cu adevăratele surprize pe care telefonul E75 le aduce telefoanelor cu spirit de afaceri.

Nokia E75 vine cu platforma de jocuri N-GAGE încorporată în afara casetei. Pentru ca un telefon pe care l-am cumpărat ca un dispozitiv de afaceri care vine cu o capacitate serioasă de joc, nu mă mai știe ce să cred.

În cele din urmă, există funcționalitate TV-out. Nokia intenționa inițial ca acest telefon să fie un telefon din seria N și mai târziu a avut o schimbare de spirit? Întreabă asta pentru că acestea sunt trăsături pe care le-am întâlnit cu seria N-Series.

De asemenea, se citește: Infinix Nota 5 Specificații: Powered by AI

Nokia E55 se alătură, de asemenea, liga de telefoane subțiri, subțiri și sexy. În prezent, este cel mai subțire telefon s60, cu o grosime de 9, 9 mm. Știu că subțire nu este nou, dar vine de la un dispozitiv de întreprindere este încă surprinzător, deoarece nu există o mulțime de telefoane de afaceri minte care fac declarații de moda.

Următoarea surpriză de la E55 este de fapt una foarte binevenită și sunt sigur că utilizatorii de putere vor fi mulțumiți de aceasta. Nokia susține că telefonul poate dura până la 28 de zile în modul de așteptare. Aceasta înseamnă că telefonul poate dura până la o săptămână sau mai mult când este folosit înainte de a fi nevoie să fie reîncărcat. Pentru un smartphone ... răcoritor.

În cele din urmă, dispozitivul vine cu o tastatură cu jumătate QWERTY. În loc de tastatura QWERTY tradițională completă cu o singură literă pe o singură tastă, versiunea jumătate QWERTY are o cheie care transporta două litere.

Tastele Half-QWERTY ale Nokia E55
Atât Sony Ericsson, cât și RIM (producători de dispozitive BlackBerry) au făcut acest lucru înainte cu ceea ce era cunoscut sub numele de chei rocker, unde ați apăsat o parte a unei taste pentru a obține o literă pe acea parte și viceversa.

Însă implementarea Nokia este surprinzătoare. În loc să apăsați diferitele laturi ale cheii, faceți simplu clic pe o singură dată pentru a apărea prima literă și de două ori pentru a doua literă care apare. Indiferent dacă acest stil de tastatură va funcționa în viața reală, este încă de văzut. Așa că ținem degetele încrucișate.

Între timp, acum știți în ce direcție să vă uitați dacă sunteți în căutarea unui smartphone orientat spre afaceri care să arate bine și să-și facă treaba.

De asemenea citiți: O toaletă inteligentă care vă dezodorizează, vă curăță și vă usucă? TOTO Toalete!
Recomandat
Lasă Un Comentariu