Principal » general » Ce accesorii folosiți cel mai mult cu telefonul mobil?

Ce accesorii folosiți cel mai mult cu telefonul mobil?

general : Ce accesorii folosiți cel mai mult cu telefonul mobil?

Pe măsură ce aplicațiile extind valoarea telefoanelor mobile de pe partea software-ului, accesoriile își extind valoarea pe partea hardware. Are telefonul tău mobil difuzoare? Cumpărați mai multe difuzoare externe sau obțineți o căști superbă. Durata de viață a bateriei este ridicată? Cumpărați o baterie extinsă ca înlocuitor sau cumpărați un pachet de alimentare extern. Este telefonul mobil aspect simplu și neatractiv? Împingeți-l cu un caz de gust sau, dacă este posibil, schimbați capacul.

Ce zici de suspecții obișnuiți - acele accesorii esențiale pe care le folosim în fiecare zi și care nu mai sunt considerate ca fiind speciale? Un exemplu este vechiul cablu micro-USB vechi. Apoi, există cardul microSD omniprezent. Ah, dar nu ar fi corect să nu mai vorbim de încărcătorul obligatoriu. Desigur, toată lumea folosește acest lucru, astfel încât să putem lăsa în siguranță în discuție. Am menționat-o în scopuri onorifice.

Există o zi în care vom putea să stimulam RAM-ul sau procesorul pe dispozitivele noastre prin intermediul hardware-ului în același mod în care suntem capabili să stimulam stocarea disponibilă în prezent prin intermediul unei cartele microSD? Nu râde. Lumea mobilului este nebună, iar cineva ar putea să-i facă o șansă.

Oricum, înapoi la ceea ce tehnologii sunt disponibile acum, cum vă îmbunătățiți hardware-ul mobil? Ce accesorii folosiți cel mai mult cu telefonul mobil?

Recomandat
Lasă Un Comentariu