Principal » general » În Europa de Vest, Samsung detonează Nokia în vânzările de telefoane mobile

În Europa de Vest, Samsung detonează Nokia în vânzările de telefoane mobile

general : În Europa de Vest, Samsung detonează Nokia în vânzările de telefoane mobile

Uneori, în trecut, cuvântul "telefon mobil" era aproape sinonim cu "Nokia". Dar lucrurile se schimbă repede pentru compania finlandeză. Mobile-review.com tocmai a raportat că Samsung a depășit Nokia în vânzările de telefoane mobile de telefoane FEATURE în Europa de Vest.

Samsung a vândut 12, 2 milioane de telefoane către Nokia de 9, 1 milioane în primul trimestru. Acest lucru este destul de alarmant deoarece, acest record de Samsung a fost făcut în Europa de Vest, care este literalmente curtea din spatele Nokia. Compania mamă a "telefoanelor Samsung" se află în depărtare în Coreea de Sud. Această cifră, potrivit revizuirii mobile, este cu 18% mai mică pentru Nokia față de anul precedent. Sony Ericsson a vândut 3, 7 milioane de telefoane în primul trimestru, dar acest lucru se întâmplă atât pentru telefoane cu caracteristică, cât și pentru smartphone-uri.

Acum, gândiți-vă, această cifră este numai pentru telefoanele cu funcții. Nokia mai domnește în continuare în vânzările de telefoane inteligente în Europa de Vest. Dar apoi, Apple și ceilalți se apropie treptat. Este bine de apreciat că economia de vârf a Europei este în Europa de Vest. Găsiți mai jos vânzările de smartphone-uri din Europa de Vest pentru examinare. Doar patru producători sunt cotați.

Nokia .............................. .4, 9 milioane
Apple iPhone .................. 3, 0 milioane
RIM Blackberry ............ .2, 4 milioane
Samsung ..................... .0, 3 milioane

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu