Principal » general » Bine ați venit pe succesorul Nokia E71

Bine ați venit pe succesorul Nokia E71

general : Bine ați venit pe succesorul Nokia E71

Datorită faptului că va fi disponibil spre sfârșitul trimestrului trei al acestui an, Nokia a anunțat, luni, succesorul popularului E71 - Nokia E72.

Nokia E72 continuă tradiția de design a telefonului E71 cu o tastatură QWERTY cu bomboane. De asemenea, are în esență aceleași elemente de software, deși îmbunătățite - pachetul cu caracteristici de performanță a treia ediție s60. Noul copil pe bloc se bazează pe succesul predecesorului său, în timp ce aduce în același timp câteva lucruri noi la masă. Actualizarea în opinia mea nu este deloc revoluționară, mai degrabă este una incrementală.

Cel mai recent dispozitiv din seria E este echipat cu o camera de 5, 0 megapixeli cu auto-focus cu bliț LED, un upgrade de la camera de 3, 2 megapixeli pe E71.

Nokia a implementat o cheie optică Navi (track pad) în centrul D-pad-ului dispozitivului pentru o derulare mai intuitivă și animată în meniu. În timp ce acest lucru este nou pentru Nokia E-series, tehnologia nu este nouă, deoarece aceasta a fost implementată de Samsung pe câteva dintre dispozitivele sale.

Unul dintre lucrurile noi pe care E72 le aduce la masă este oarecum o surpriză. Acum există o aplicație de chat preinstalată numită Ovi Chat, care este integrată în aplicația de contacte. Ceea ce inseamna este ca din meniul de contact puteti discuta pe Yahoo si GoogleTalk. Acest lucru este foarte binevenit, deoarece nu va fi nevoie să instalați o aplicație terță parte pentru chat.

O altă surpriză pe care E72 o are asupra noastră este includerea imaginii de stil din seria N și a galeriei video. Sunt cu adevărat mulțumit de acest lucru, sperând că marchează sfârșitul galeriei de imagini vechi și plictisitoare pe care proprietarii de serii E au fost supuși în trecut.

De asemenea, citiți: Sunteți un dezvoltator? Alăturați-vă competiției App Developers la Mobile West Africa

Mesajele Nokia sunt disponibile la bord, cu suport pentru mai multe conturi de e-mail. Partea interesantă este că există o licență pe toată durata vieții pentru mesageria Nokia pe E72. Există, de asemenea, o licență de viață pentru chat Ovi.

Alte actualizări includ o busolă digitală încorporată în aplicația de hartă, suita de editare QuickOffice este acum de la versiunea 4.3 la 5.3 cu suport pentru Microsoft Office 2007.

Este E72 o adevărată trecere în revistă față de E71 de un an vechi și foarte reușit? În timp ce speram pentru sistemul de operare Symbian, sunt de părere că E72 a venit să ia strălucirea de la E71.

Recomandat
Lasă Un Comentariu