Principal » general » Bine ați venit Camera Nokia. La revedere Nokia Pro Cam și Nokia Smart Cam

Bine ați venit Camera Nokia. La revedere Nokia Pro Cam și Nokia Smart Cam

general : Bine ați venit Camera Nokia.  La revedere Nokia Pro Cam și Nokia Smart Cam

Îți amintești articolul meu, Lumia festival de camere: Nokia Pro Cam, Nokia Smart Cam și Smart Shoot? În acest articol, am spus:

Acest articol se concentrează pe trei aplicații de cameră dezvoltate de Nokia - Nokia Pro Cam, Nokia Smart Cam și Smart Shoot. Dacă v-ați confundat cu aceste aplicații, relaxați-vă; sunteți în companie bună. Am fost și eu puțin confuză și știu o mână de utilizatori Lumia care își învârte capul și se întreabă ce este.

Ei bine, se pare că Nokia a plecat și a făcut lucrurile mai simple pentru noi toți. Au lansat o nouă aplicație de cameră numită Nokia Camera - și înlocuiește atât Nokia Pro Cam cât și Nokia Smart Cam - combinând capabilitățile lor într-o singură aplicație. Minunat. Am instalat-o pe Lumia 920 ieri și am trecut prin ea. Seamănă foarte mult cu ceea ce arăta Nokia Pro Cam, așa că cei care sunt deja familiarizați cu acestea sunt pe un teritoriu bun. Caracteristicile telefonului Nokia Smart Cam au fost adăugate într-un meniu pe ecran și sunt ușor accesibile.

Camera Nokia este disponibilă pentru dispozitivele Lumia 9xx și 10xx. Pentru a descărca, accesați magazinul de pe dispozitiv și căutați Camera foto Nokia sub Colecția Nokia. Este o descărcare de 12 MB. Sau pur și simplu utilizați acest link.

Bună, Nokia! Acum, eu sunt în afara pentru a trage mai multe fotografii uimitoare ....

Recomandat
Lasă Un Comentariu