Principal » general » Weekend Rant: Unde au plecat telefoanele ieftine?

Weekend Rant: Unde au plecat telefoanele ieftine?

general : Weekend Rant: Unde au plecat telefoanele ieftine?

Hello Mobilistas, te salut. Un alt weekend minunat, și aici este o altă ediție a Rants Weekend. Astăzi, ne uităm la un scenariu pe care albinele îl construiește pe piața smartphone-urilor din Nigeria și ne întrebăm: Unde au plecat telefoanele ieftine? Stați jos, relaxați-vă și bucurați-vă. Nu uitați să vă exprimați părerea.

Cu ceva timp in urma, am facut un articol cu ​​intrebarea: "Au Infinix si alte branduri chineze sa atinga peretele inovatiei?" Acest lucru a fost inspirat de faptul ca abia gasim telefoane ieftine (prin aceasta, adica sub-N20, 000) de piață mai mult. Acum câțiva ani, fanii Innjoo și Infinix au lansat dispozitive extrem de ieftine. Oamenii i-au iubit pentru asta, dar asta sa schimbat astăzi.

Judecând după ultimele lor versiuni, Infinix și Innjoo au abandonat în mod clar piața entry-level. Aici se află cel mai mare număr - și acolo unde cererea este cea mai mare. Oamenii mă contactează aproape zilnic pentru recomandări telefonice. Aceste zile, este o sarcină dificilă pentru mine să găsesc telefoane (pentru a sugera) merge pentru mai puțin de N20, 000. Acest lucru obligă cumpărătorii să aleagă cum ar fi iTel sau alte branduri mai puțin cunoscute, pentru care nu putem garanta cu adevărat.

Cred că TECNO face încă telefoanele ieftine. Dar ele nu sunt puternic comercializate ca oricare din seria Camon sau Boom. Vedeți categoria inferioară inferioară Infinix Hot 3 - nu este ieftină. Noul Infinix Hot S nu este nici unul. Innjoo a încetat de mult să facă telefoane în formularul de i1 sau i1s care le-a făcut populare.

Pentru cât timp va continua această tendință? Pot să-mi înghită doar cuvintele când Infinix lansează un Infinix Hot 4. Sau va fi o serie mai ieftină? Care sunt gândurile tale despre asta?

De asemenea, citiți: Facebook testează butonul Dislike pentru aplicația Messenger
Recomandat
Lasă Un Comentariu