Principal » general » Navigarea pe Web pe N900 - Obținerea unei lucrări reale

Navigarea pe Web pe N900 - Obținerea unei lucrări reale

general : Navigarea pe Web pe N900 - Obținerea unei lucrări reale

Browserul MIcroB încorporat în N900 este atât de bun încât nu are rost să faceți o revizuire obișnuită a browserului. Luați cuvântul meu pentru că face EVERTHING că browser-ul dvs. de telefonie mobilă poate face. Ca atare, mă voi concentra pe biții care o fac să strălucească.

Copierea textului; Salvarea paginilor
Browserul are un mod de navigare care vă permite să activați un cursor pe ecran pentru selectarea secțiunilor de text dintr-o pagină web și copiați-l pentru juse într-o notă sau în documentul Office, printre alte utilizări.

Paginile web pot fi salvate în totalitate, imaginile pot fi salvate, puteți căuta text pe o pagină web și puteți deschide linkuri în ferestre noi.

AJAX și Javascript nu reprezintă o problemă. Întreaga recenzie a fost produsă pe telefonul meu N900. Am scris acest lucru folosind interfața WordPress completă (uitați de necesitatea unei aplicații), ați încărcat capturile de ecran direct pe N900 (funcționează astfel încât să navigheze complet fișiere) și să fie publicate.

Celelalte biți
În plus, acesta acceptă SSL, notificându-vă autorității de certificare atunci când ajungeți la un site securizat. Pop-up-urile funcționează, deschizându-se ca pagini noi, iar fulgerul funcționează bine. Afișajul este suficient de larg și experiența utilizatorului este lină și intuitivă, ceea ce face ca experiența de navigare să fie utilă.

Există suport pentru suplimente (gândiți Firefox), mod ecran complet și zoom. Puteți să măriți cu ajutorul tastelor de control al volumului din telefon, atingând dublu pe afișaj sau utilizând gesturi cu degetul.

MicroB acceptă reflow de text (reintroducerea dinamică a textului pentru a se potrivi cu lățimea portului de afișare), ceea ce nu suportă prea multe browsere mobile.

În sfârșit, cu noul firmware, opțiunea de a activa navigarea în portret este furnizată în setările browserului. Nu-mi pasă prea mult de asta, deși îmi pot imagina că mulți alții o doresc.

De asemenea, citiți: Actualizarea în Gmail are o primire unificată

Am lăsat ceva?

Când vă gândiți la navigarea pe Web pe N900, vă rugăm să uitați tot ce ați crezut despre navigarea pe un telefon mobil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu