Principal » general » Navigarea pe Web pe LG GW550

Navigarea pe Web pe LG GW550

general : Navigarea pe Web pe LG GW550

LG GW550 rulează Windows Mobile 6.5 și astfel vine cu cea mai recentă versiune de Internet Explorer Mobile încorporată. Acest browser are următoarele avantaje:

  • Suport pentru bliț (Flash 9)
  • Îmbunătățirea suportului AJAX / javascript
  • DirectX
  • Control ActiveX

Toate cele de mai sus sunt caracteristici adaptate din Internet Explorer 8 pentru PC.

Internet Explorer Mobile are reputația de navigator web cel mai puternic, așa că am vrut să văd dacă această versiune nouă este bună.

Blițul este OK
Pentru flash, mi-am aruncat site-ul de testare Flash în mod regulat - site-ul Ozone Cinemas. Uitați-vă:

După cum puteți vedea, toate elementele Flash de pe site-ul OzoneCinemas au fost redate în toată gloria lor. Dulce.

De asemenea, am încercat site-ul GSM Arena. Puteți vedea că anunțul Flash vertical din partea dreaptă a paginii se încarcă bine. Totuși, partea orizontală superioară nu a făcut-o. Poate că a cerut Flash 10?

AJAX / Javascript
Până în prezent, nu am avut probleme în care o funcționalitate AJAX sau javascript pe orice site a eșuat, așa că pare prea bine.

Control DirectX / ActiveX
Errr ... care sunt presupunerile?

Diverse
Transfocarea funcționează bine. În modul mobil, Internet Explorer Mobile se potrivește de asemenea textului în limitele afișajului, astfel încât să nu aveți nevoie de derulare laterală, așa cum se întâmplă pe un număr de browsere mobile.

Cu toate acestea, puteți seta browserul să redea site-urile web în modul desktop - în același mod în care PC-ul le-ar face.

Cel puțin două dintre layout-urile ecranului de start, panoul glisant și panoul glisant afișează un meniu pentru Internet Explorer Mobile. Puteți adăuga / elimina marcaje pe ecranul dvs. inițial, ceea ce îmbunătățește accesibilitatea.

De asemenea, citiți: Android: Wrath of the Titans, sau Zeii nu sunt de vină?

Cum despre browserele terță parte?

Am dat câteva rotiri browserelor unui spin. Cele mai populare gemeni Opera - Opera Mobile 10 pentru Windows mobile și Opera Mini 5 - au fost subiecții de test natural.

Ambele pagini au redat bine imaginile, așa cum era de așteptat, și în plus, Opera Mini 5 a redat redarea mai rapidă. Cu toate acestea, și una mare, atunci când introduceți text într-o casetă de text de pe o pagină Web, apăsând tasta de întrerupere a liniei, rezultă că cursorul iese din caseta de text. Ca atare, nu am putut crea paragrafe.

Probabil că nu este o afacere mare pentru alții, ci un dezastru pentru mine. Treaba mea necesită o mulțime de introducere de text în timpul navigării. După ce am încercat de mai multe ori să văd dacă a existat o soluție pentru acest lucru, am dezinstalat ambele.

Până acum, sunt mulțumit de Internet Explorer Mobile. Dar asta nu înseamnă că nu are nici o slăbiciune.

Pentru unul, Internet Explorer Mobile pare puțin mai lent decât oricare dintre gemenii Opera. De asemenea, nu acceptă mai multe file. Dar pot să trăiesc cu aceia. Trebuie să decideți ce puteți sau nu puteți trăi cu asta.

În dispozitivele Windows Mobile anterioare pe care le-am folosit și / sau revizuit, am pus întotdeauna deoparte Internet Explorer Mobile. Aceasta este prima dată când am reușit să o folosesc și să nu o dump pentru un browser terț. Poate că erorile de introducere a textului cu browserele Opera au avut ceva de-a face cu asta. Poate că nu.

Dar, în toate, Internet Explorer Mobile 6 oferă o experiență bună de navigare pe web.

Recomandat
Lasă Un Comentariu