Principal » general » Avem un nou imperiu rău!

Avem un nou imperiu rău!

general : Avem un nou imperiu rău!

Să nu facem nici o greșeală cu privire la acest punct de vedere, acest APP LUCRĂȚI SERIOUS STIFIT INOVARE!

Nu ne permite să ne aruncăm mințile înapoi la 2000-4, când Microsoft a stătut în joc. Toți cei care s-au confruntat cu Microsoft LOST: fac numele Novell, Netscape, Lotus, RealNetworks și Sun sună un clopot? Da. Toți erau puternici înarmați de Microsoft.

Cu 10 ani în urmă, și vom vedea un nou imperiu rău, unul care are peste 40 miliarde de dolari (face ca 41 miliarde dolari după proces) și cu o cotă de piață în scădere, va face NICIODATĂ să-și protejeze cota de piață!

Un alt secret bine păstrat este faptul că taxele pe care Apple le-au perceput pentru vânzările de software în magazinul său de aplicații, în cazul în care consumă 30% din veniturile realizate în vânzările de software, inclusiv abonamentele la reviste! Pe partea Android, mai puțin de 20%.

Deci, ceea ce se va întâmpla înainte este următorul: toți concurenții Android (ACER, HTC, LG, LENOVO, TOSHIBA, ASUS etc.) vor evita pur și simplu Apple. Odată ce imperiul rău decide că va lansa un ipad de 7 inci, de exemplu, competiția va lăsa pur și simplu spațiul pentru ei ... Este mult mai bine decât să fii dat în judecată pentru toate profiturile!

În timp ce vorbim, toți furnizorii de Android sunt speriați, deoarece toți știu ce urmează: o inițiativă termonucleară full-scale împotriva Android. Cred că Google a prevăzut acest lucru, ceea ce le-a făcut să se grăbească să cumpere brevete Motorola Mobility. Dar, cu acest precedent de referință sub centura Apple, orice lucru care seamănă de la distanță cu un telefon touchscreen sau o tabletă cu pictograme și un ecran de navigare, este un joc echitabil.

Deci, cu cât mai curând cumpărăm iPad-uri și iPhone-uri, cu atât mai bine!

De asemenea, citiți: WindowsPhone 7 oprit la un început zboară cu un potop de dispozitive
Recomandat
Lasă Un Comentariu