Principal » general » Noi toți știam acest lucru: Nokia 808 PureView este ultimul dispozitiv Symbian

Noi toți știam acest lucru: Nokia 808 PureView este ultimul dispozitiv Symbian

general : Noi toți știam acest lucru: Nokia 808 PureView este ultimul dispozitiv Symbian

Din raportul din Q4 al anului 2012 vine acest cui simplu, oficial în sicriul legendarului sistem de operare Symbian:

În timpul trecerii la Windows Phone până în 2012, am continuat să livrăm dispozitive bazate pe Symbian. Nokia 808 PureView, un dispozitiv care ne prezintă capabilitățile imagistice și care a venit pe piață la mijlocul anului 2012, a fost ultimul dispozitiv Symbian de la Nokia.

Nu este o veste mare. De fapt, încă m-am referit la ea recent ca aici. Dar este o veste care va avea o mulțime de oameni care amintesc. De la primul meu dispozitiv Symbian, Ericsson R380 la ultimul meu telefon, Nokia 808 PureView, am deținut un număr total de cincisprezece (15) dispozitive Symbian, dacă matematica mea nu a mers încă la câini. Și ce mi-a plăcut minunat și acele gadgeturi. Una dintre moștenirile Symbian a fost o gamă largă de forme pe care sistemul de operare îl folosește - barele regulate ale tastaturii, touch full-touch, barele de tastatură QWERTY, Communicators, shell shell-urile și chiar design-urile în stil gaming. Acest lucru este în contrast cu peisajul plictisitor al plăcilor de atingere pe care le avem astăzi. Nu exista lipsa de varietate cu Symbian. Și pentru aproximativ zece ani, Symbian OS a condus peisajul smartphone-urilor împotriva unor concurenți precum Palm OS, BlackBerry și Windows Mobile.

Ei bine, afacerea mea de dragoste Symbian sa terminat. Da; sa terminat, dar a fost dragoste tot drumul. Iată corul de la piesa populară a lui Roxette, "Trebuie să fi fost dragoste":

Probabil a fost dragoste, dar sa terminat acum
Probabil a fost bună, dar mi-am pierdut cumva
Probabil a fost dragoste, dar sa terminat acum
Din momentul în care am atins până când timpul a ieșit

De asemenea, citiți: BlackBerry a prins tweeting de pe iPhone

RIP, sistemul de operare Symbian.

PS: În cazul în care ați pierdut-o, de asemenea, am întrebat de curând utilizatorii actuali Symbian / Belle dacă ar fi trecerea la Lumia, deoarece Nokia le-ar plăcea să facă sau să caute în altă parte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu