Principal » general » Calea de urmat pentru smartphone-urile TECNO

Calea de urmat pentru smartphone-urile TECNO

general : Calea de urmat pentru smartphone-urile TECNO


TECNO a avut o fază impresionantă pe piața nigeriană până acum. Asta se datorează faptului că ei și-au păstrat atenția asupra introducerii către consumatori a unor smartphone-uri accesibile. Bineînțeles, acest lucru a însemnat că, deși specificațiile au fost bune (și uneori restante), ele nu sunt încă de top. Dar nu există nicio îndoială că, la punctele de preț pe care TECNO le livrează telefoanelor smartphone pe piață, au menținut în general un echilibru bun între cost, calitate și performanță. Am folosit trei dintre telefoanele lor și am fost mulțumit de ei.

Acum, va exista mereu mulțimea hardcore tech cerând 2 GB de memorie RAM și cucerind TECNO pentru a intra în războiul specs. Va exista tentația de a schimba tactica acum și de a încerca să se împacheteze în cele mai înalte specificații - cu consecința unor prețuri de vânzare semnificativ mai mari. Sper ca TECNO să nu cedeze acelei ispite (cel puțin pentru moment) sau altcineva riscă să piardă ceea ce le-a făcut succes în primul rând.

Nu; acest lucru nu înseamnă că nu există loc pentru îmbunătățirea smartphone-urilor TECNO. Trebuie să spunem că nu ar trebui să facă greșeala pe care o au alte mărci în abandonarea pieței de bază și a bazei de fani. Este întotdeauna o greșeală costisitoare. Am un TECNO Phantom A3 în mâinile mele aici și este superb atât în ​​ceea ce privește performanța, cât și performanța. Gândiți-vă la performanța high-end la un preț mediu. Aceasta nu poate fi condamnată pe această piață - sau pe majoritatea altor piețe la nivel global.

De asemenea, citiți: De ce telefoanele inteligente de la buget au aparate de fotografiat proaste

Dacă aș fi rezumat sfatul meu la TECNO, ar fi acesta:

Faceți tot ce puteți pentru a pune o valoare suplimentară în smartphone-urile dvs. prin intermediul unor specificații și performanțe mai mari, dar asigurați-vă că nu pierdeți recursul pe piața de masă, care vă oferă avantajul competitiv în primul rând. Strângeți tot ce puteți în telefoanele dvs., atâta timp cât vă puteți menține prețurile minunate. Pierde acel avantaj și ești istorie.

Văd o serie de mărci ascunse în umbre, care nu ar iubi nimic altceva decât să vadă TECNO să facă această greșeală pentru ca ei să poată profita de ea. Între timp, vă rog așteptați recenzia mea despre Phantom A3 în curând.

Recomandat
Lasă Un Comentariu