Principal » general » A fost Dumnezeu?

A fost Dumnezeu?

general : A fost Dumnezeu?

"A fost Dumnezeu".

Sunt sigur că ați auzit acest răspuns de atâtea ori când cineva care a reușit la un efort este întrebat pentru secretul succesului lor. Poate că este din cauza zelului nostru religios ca națiune și / sau a unui fals simț al umilinței, de obicei, atunci când este întrebat, persoana răspunde: "A fost Dumnezeu". Cu tot răspunsul la simțul spiritual al fiecăruia, prostie. Răspunsurile de acest fel fac parte din motivele pentru care nu ne dezvoltăm ca popor. Vedeți, când spuneți că "Dumnezeu era", în loc să împărtășiți cunoștințele practice și înțelepciunea pe care ceilalți le pot folosi, îi țineți pe ceilalți să învețe. Înțelepciunea și experiența voastră sunt irosite. Tu trăiești și mori cu ei.

Avem o lipsă de cunoștințe practice și înțelepciune în această țară. Trebuie să schimbăm asta. Trebuie să construim o capacitate. Când ați întrebat cum ați realizat un proiect, ați construit o companie de succes sau ați îndeplinit o sarcină cu succes, vă rugăm să ne păstrați limbajul religios și să vă împărtășiți în limbaj simplu (nu limbi necunoscute) exact ce principii ați implementat și ce măsuri ați întreprins pentru ao realiza . Astfel, alții pot învăța. Când alții învață, pot replica succesul în eforturile lor. Când începe să se întâmple la scară largă, vom fi pe drumul spre dezvoltarea durabilă ca națiune. Până atunci, jucăm jocuri.

Toți știm deja că Oluwa este implicat. Este Dumnezeu. Da; pentru Dumnezeu să fie slava, dar vă rog să ne spuneți cum ați făcut-o. Lăudați pe Domnul. Pot să am un Amen în casă?

De asemenea, citiți: În Europa de Vest, Samsung detonează Nokia în vânzările de telefoane mobile

Desigur, dacă ați plătit o mită pentru a obține acel contract, ați tăiat colțurile pentru a-ți face treaba sau pur și simplu ați înnebunit până ați reușit cu o lovitură de noroc, este foarte convenabil să ne spuneți că este Dumnezeu. În Nigeria, această expresie este o trecere puternică a porții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu